Maria Simion, umilită de iubit chiar de Ziua Femeii VIDEO

Cunoscuta creatoare de modă, Maria Simion a fost umilită în public chiar de ziua femeii. Vedeta a fost surprinsă într-o cafenea, în timp ce se certa cu iubitul ei. Bărbatul şi-a pierdut firea la aflarea veştii că Maria l-ar fi putut înşela cu un alt bărbat.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 06:55

Maria Simion are o relaţie cu un om de afaceri din Satu Mare din vara anului trecut. La început de 2017, când iubitul ei a plecat în Italia, unde a avut de executat o pedeapsă de două luni de închisoare, vedeta se pare că l-ar fi înşelat.

De Ziua Femeii, paparazzii i-au surprins pe cei doi într-o cafenea dintr-un mall. După lungi discuţii, iubitul vedetei i-a aruncat acesteia cu o cafea cu lapte în faţă, scriu cei de la wowbiz.ro!

Înmărmurită blonda s-a şters cu un şerveţel şi a plecat spăşită din mall, sperând că nu a văzut-o nimeni.

Contactat telefonic de redactorii WOWbiz.ro, iubitul Mariei Simion a dat o scurta declaratie despre ce s-a întâmplat la mall. „Unele femei merita flori si toata atentia noastra de ziua lor, iar altele merita lapte pe fata. Femeia asta pentru mine este o mare dezamagire”, a spus afaceristul din Satu Mare.

Maria Simion s-a facut remarcata destul de mult in ultima vreme, mai ales dupa ce a avut o relatie cu motociclistul Catalin Cazacu. Dupa despartirea de acesta, femeia care cocheteaza si cu moda a intrat in televiziune. Aceasta a ajuns sa prezinte o emisiune culinara alaturi de cunoscutul bucatar, Chef Nicolai Tand.

Citeşte şi Loredana Chivu, UMILITĂ de „fosta” iubitului ei. „Cu toate că o bate şi o umileşte, face pe şmechera”