Marian Aliuţă, la un pas de PUŞCĂRIE. Fostul stelist riscă să stea DOI ANI după GRATII

Marian Aliuţă, fostul decar al celor de la Steaua, a fost cercetat alături de cei doi fraţi ai săi după ce, în 2013, l-ar fi bătut pe patronul unei spălătorii auto din Bucureşti.

02 sept. 2015, 14:53
Marian Aliuţă, la un pas de PUŞCĂRIE. Fostul stelist riscă să stea DOI ANI după GRATII

Dosarul în care Marian Aliuţă este cercetat pentru loviri şi alte violenţe se află pe masa procurorilor după ce – încă din primăvară – poliţiştii Secţiei 19 au finalizat cercetările. Fotbalistul ar putea fi trimis în judecată şi riscă până la doi ani de închisoare, deoarece – spun anchetatorii – între părți nu a intervenit împăcarea, anunţă Spy News.

Incidentul în care a fost implicat Marian Aliuţă a pornit de la unul din fraţii acestuia: Nelu Aliuţă, zis Biţă. Bărbatul avea un conflict mai vechi cu Alexandru Bârea – patronul unei de pe strada Mărgeanului din Sectorul 5. Cei trei fraţi l-ar fi bătut pe Bârea, care, în urma loviturilor primite, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar. Ulterior, Bârea s-a prezentat la Secţia 19 Poliţie şi a depus plângere pe numele celor trei.

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, Marian Aliuţă este un apropiat al clanului Cămătarilor, cu care s-a şi înrudit, după ce, în vara lui 2011, a fost naşul de cununie al fiicei lui Nuţu Cămătaru, Oana.