Marian Căpăţână, ATAC la Traian Băsescu: „Un caracter infect”

Un nou atac dur la adresa lui Traian Băsescu, lansat de Marian Căpăţână, intermediatul şpăgii din dosarul lui Bercea Mondial. Acesta a spus despre fostul preşedinte că are "un caracter infect". 

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 13:20
Marian Căpăţână, ATAC la Traian Băsescu: „Un caracter infect”

„Toţi oamenii de încredere ai lui Traian Băsescu sunt în spatele graţiilor şi nu este în stare să fie bărbat, să-şi ceară scuze în faţa tuturor. Este un om de, un caracter infect”, a spus Marian Căpăţână la plecarea de la tribunal.

Nu este prima oară când omul de afaceri îl atacă pe Traian Băsescu. La un alt termen, Marian Căpăţână spunea despre fostul preşedinte că nu este suficient de bărbat ca să bea un whisky cu el.

De cealaltă parte, Mircea Băsescu nu mai vorbeşte cu soţia din cauza scandalurilor şi proceselor cu interlopii din clanul Bercea. Deşi locuiesc în aceeaşi casă, cei doi au mers separat la tribunal.

În urmă cu trei zile, toată familia lui Mircea Băsescu a fost audiată, soţia şi cei doi copii. Doiniţa Băsescu le-a explicat atunci magistraţilor care a fost relaţia cu familia lui Bercea Mondial.