Marian Căpăţână, la plecarea de la Curtea de Apel: Suntem nevinovaţi! E o FĂCĂTURĂ a lui Voiculescu VIDEO

Marian Căpăţână, fostul preşedinte al organizaţiei PDL Drăgăneşti (Olt), a declarat, vineri, la plecarea de la Curtea de Apel, unde se va decide dacă el şi Mircea Băsescu rămân în arest preventiv, că tot acest caz este "o făcătură a lui domnu' Voiculescu".

RomaniaTV.net
27 iun. 2014, 09:34
Marian Căpăţână, la plecarea de la Curtea de Apel: Suntem nevinovaţi! E o FĂCĂTURĂ a lui Voiculescu VIDEO

Marian Căpăţână şi Mircea Băsescu au fost arestaţi preventiv pentru complicitate şi trafic de influenţă în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Cei doi au contestat decizia Tribunalului Bucureşti şi au fost, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a judecat recursul lor. După mai multe ore în faţa judecătorilor, cei doi au fost duşi înapoi în arestul Poliţiei Capitalei, unde vor aştepta sentinţa, anunţată pentru ora 17.00.

Dacă Mircea Basescu nu a scos niciun cuvânt nici în faţa judecătorilor, nici la ieşirea de la Curtea de Apel, Marian Căpăţână a avut o scurtă discuţie cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului. „Suntem total nevinovaţi. Este o făcătură a lui domnuţ Voiculescu. Nu mi-am însuşit niciun ban. Am luat bani împrumut, am vrut să-i folosesc la Aversa şi nu i-am folosit”, a declarat Marian Căpăţână, înainte de a fi băgat în duba care l-a dus înapoi în arest.