Marian Dârţă a MURIT

Marian Dârţă a murit, în noaptea de duminică spre luni, potrivit spynews.ro. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă.

RomaniaTV.net
02 mai 2016, 08:41

Marian Dârţă a murit azi noapte după o lungă suferinţă. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă.

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale şi a stat internat într-o clinică de boli terminale din Capitală.

„Mă simt ca o legumă, mă simt epuizat. De o lună şi jumătate sunt internat într-un spital privat. Acolo este un centru de boli paliative. Am avut nişte dureri cumplite, pentru că tumoarea mi-a crăpat şi mă pansează şi de două ori pe zi. Figura mi-e strâmbă, ochiul stâng mi-a ieşit din orbită. După Paşte trebuie să mă operez din nou”, a transmis stilistul într-o ultimă declarație de presă.

Marian Dârţă suferea de cancer, cumplita boală cu care se lupta de mai bine de câţiva ani.

„Dumnezeu lucrează prin oameni. Aşa a lucrat şi la ultima operaţie care a durat 18 ore. Nu e zi şi noapte în care să nu fac rugăciuni. În două săptămâni după Paşte sunt programat la operaţie să mă scape de această tumoră. Operaţia costă în jur de 16.000 de euro. 16.000 pentru operaţie şi incă 2000 post operatorii. Rog oamenii cu suflet să mă ajute şi le mulţumesc şi celorlalţi care au făcut-o până acum. Dumnezeu le va întoarce sumele care se dau pentru oamenii bolnavi. Vreau ca lumea să se reîntoarcă la credinţă. Cel mai mult îmi doresc să trăiesc. Nu vreau nimic, decât prezenţă. Au venit câţiva prieteni la mine. A venit Ozana Barabancea, a venit Rita Mureşan, Adriana Bahmuţeanu… Pe Google dacă scrii „Marian Dârţă” scrie ‘Marian Dârţă a murit’. O cunoştinţă îmi spunea să mor în chinuri, că nu mai scăpaţi odată de mine'”, spunea fostul hairstylist, săptămâna trecută, la „Agentul Vip”