Marian Dârţă, în stare CRITICĂ. Salvarea s-a dus de urgenţă la el acasă

Marian Dârţă trece prin momente cumplite. Cunoscut în lumea mondenă ca fiind frizerul vedetelor, Dârţă se luptă de ceva vreme cu un fibrosarcom la cap şi starea lui s-a agravat. Marţi, la amiază, i s-a făcut rău şi a chemat salvarea.

21 oct. 2014, 12:54
Marian Dârţă, în stare CRITICĂ. Salvarea s-a dus de urgenţă la el acasă

Adriana Bahmuţeanu a anuţat, în emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars, că Marian Dârţă a sunat-o disperat şi i-a spus că-i este foarte rău. Când a fost sunat, în direct, hair stilistul abia a putut să lege două cuvinte. A reuşit să explice, sacadat, că nu a venit Salvarea şi că a stat singur în casă timp de o oră.

Vedetă din România, momente CUMPLITE din cauza cancerului: „Mi-e teamă de moarte”

„Mi-e rău. De acum o oră. Simt că nu mai am putere. Am fost singur până acum. Acum au venit o vecină şi sora mea, dar niciuna nu ştie cum să-mi acorde primele îngrijiri. Nu prea pot să vorbesc. Am chemat Salvarea”, a mărturisit Marian Dârţă.

Marian Dârţă era considerat, până nu demult, „hair-stylistul vedetelor”. De câţiva ani se luptă, însă, cu o boală necruţătoare: cancer cranian. Dârţă a trecut prin două operaţii la cap şi, mai bine de doi ani, a suportat tratamente groaznice de recuperare.

Macinat de cancer, o VEDETĂ de la noi nu renunţă la vicii. „N-am uitat de femei, mai merg la prostituate”