Marian Dârţă, primele declaraţii de pe patul de spital după o operaţie de 17 ore

Povestea lui Marian Dârţă a impresionat o ţară întreagă! Stilstul a luptat cu viaţa la propriu pentru a se salva. Dârţă a mers chiar şi în Turcia pentru investigaţii medicale, dar într-un final, a doua şansă la viaţă a primit-o cu ajutorul medicilor din România.

16 feb. 2015, 11:27
Marian Dârţă, primele declaraţii de pe patul de spital după o operaţie de 17 ore

Marian Dârţă a avut parte de o intervenţie chirurgicală maraton, care a durat aproximativ 17 ore, timp în care medicii i-au extirpat tumorile de la nivelul capului. După ce şi-a revenit din anestezie, stilistul a găsit puterea să şi vorbească.

Adriana Bahmuteanu: „Marian Dârţă mai are 48 de ore de trăit”

„Da. Sunt mai bine. Mulţumesc bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria şi tuturor sfinţilor, pentru că m-am născut a doua oară. Mulţumesc echipei de medici, doamnelor asistente, la tot personalul acestui spital. Mai am de luptat, pentru că Dumnezeu poate să îmi facă o minune. Marţi mai am o intervenţie chirurgicală, trebuie să îmi ia piele de pe burtă şi să îmi lipească la cap, unde m-a desfăcut craniunul. Vreau să lupt, cât o-i mai avea de trăit. Nu vreau să mor. M-a vizitat Renata, cu Biţă, cu Leo de la Strehaia. Au venit la mine, mi-au adus prăjituri, mi-au adus sucuri. Le mulţumesc,” a povestit Marian Dârţă, în exclusivitate pentru Antena Stars, la „Star Magazin”.