Marian Dârţă va scăpa de moarte? Detalii CUTREMURĂTOARE despre minunea lui Arsenie Boca asupra stilistului

După excursia din Turcia unde fusese plecat pentru a afla dacă mai are vreo şansă la viaţă sau nu, Marian Dârţă a revenit în Capitală. Afectat atât sufleteşte, cât şi psihic de spusele medicilor, fostul stilist al vedetelor şi-a schimbat orientarea şi a încercat să-şi îndrepte mai mult atenţia către divinitate.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 13:57

Pentru că medicii din Turcia au fost foarte sinceri cu privire la starea sa de sănătate, Marian Dârţă a început să meargă pe calea Domnului, cale care speră să-l salveze de la o moarte lentă şi sigură.

Recent, fostul stilist al vedetelor s-a dus în perelinaj la mormântul lui Arsenie Boca, pentru a se ruga astfel să-i se îndeplinească dorinţa de a scăpa din acest chin pe care-l îndură de patru ani. Ajuns la mormântul părintelui Arsenie Boca, Marian Dârţă s-a rugat îndelung şi nu s-a dezlipit până de dimineaţă de crucea mormântului. Dimineaţă, Marian Dârţă a văzut că rugile i-au fost ascultate, iar când s-a atins la bandajul de la cap, în mod instinctual, a observat că tumora i s-a mai micşorat. Fostul stilist va mai petrece câteva zile la mormântul lui Arsenie Boca, ia apoi se va duce din nou în Turcia pentru noi analize.

TRAGEDIE. O vedetă de la noi mai are puţin de trăit. Şi-a făcut deja testamentul FOTO

„Am fost aseară la mormântul lui Arsenie Boca. M-am rugat, și m-am rugat și, la un moment dat am simțuit că o voce interioară, pe care o auzeam doar eu, îmi spunea că de dimineață, când mă voi trezi, voi vedea ceva bun. M-am culcat acolo, la mormânt și, în timpul nopții, ca într-un vis pe care nu îl pot explica în imagini, era ceva interior, ca o revelație, am simțit că se întâmplă ceva cu corpul meu. Nu știu să explic, dar era ceva, așa, înălțător, ceva benefic, o atingere pe care nu o poți uita și care m-a făcut să fiu, parcă, binecuvântat.

De cum m-am trezit, mi-am pus mâna pe pansament, așa cum fac tot timpul. Iar tumora, mare cât o portocală pe care o aveam când m-am culcat, devenise mică. Mică cât o nucă de mică. E ceva Dumnezeiesc! Atunci am înțeles, așa cum pot eu, cu mintea mea limitată, cât de puternic este Dumnezeu și cât de plin de har este Arsenie Bioca. Un sfânt, un adevărat sfânt care face minuni și după moarte. Acum, din nou, am început să sper, să sper cu adevărat, așa cum nu am mai făcut-o niciodată. Simt încă visul pe care l-am avut și simt că acum am cu adevărat o șansă să mă fac bine. Nu mi-am încheiat rolul pe care mi l-a dat Dumnezeu pe pământ, iadul meu este, și jur că asta simt, pe sfârșite”, a declarat Marian Dârţă pentru SpyNews.

Citeşte şi  Marian Dârţă este în stare de ŞOC! Medicii sunt deja REZERVAŢI