Marian Drăgulescu a mers la INMS şi a făcut o DESCOPERIRE-BOMBĂ. Lovitură de TEATRU în SCANDALUL MOMENTULUI

Marian Drăgulescu nu renunţă la demersul său de a lua parte la Campionatele Europene de gimnastică, în ciuda avizului nefavorabil dat de medicii de la INMS. Vineri, gimnastul a mers la INMS pentru a clarifica un lucru.

20 iul. 2018, 10:28
Marian Drăgulescu a mers la INMS şi a făcut o DESCOPERIRE-BOMBĂ. Lovitură de TEATRU în SCANDALUL MOMENTULUI

Marian Drăgulescu, prima reacţie  după ce a fost la INMS: „M-am interesat, şi niciun medic de la INMS care a făcut parte din comisia care a analizat cazul meu nu este specialist în probleme de cardiologie. Toţi se ocupă strict de medicina sportivă generală”.

Cardiologul lui Marian Drăgulescu lămureşte problema campionului. Reacţia oficială a doctorului

În aceste condiţii, sportivul este decis să meargă mai departe, la foruri superioare Federaţiei Române de Gimnastică, mai ales că a primit undă verde din partea unei clinici private specializate în cardiologie.

EXCLUSIV Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS. A venit POLIŢIA! Primele declaraţii ale CAMPIONULUI

Marian Drăgulescu le va solicita celor de la INMS componenţa comisiei medicale care a analizat cazul lui, pentru a vedea dacă din ea au făcut parte medici de specialitate,în speţă cardiologi. Totodată, gimnastul le va cere medicilor de acolo articolul care prevede că nu are voie să intre în sala de sport mai devreme de trei luni, dar şi legislaţia europeană în astfel de cazuri, cu articole de lege.