EXCLUSIV Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS. A venit POLIŢIA! Primele declaraţii ale CAMPIONULUI

Marian Drăgulescu nu a fost inclus în lotul pentru CE de gimnastică de la Glasgow şi va protesta, joi, în fața Ministerului Tineretului și Sportului, întinzând pe trotuar cupele și medaliile obținute pentru România! Gimnastul Marian Drăgulescu protestează în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, faţă de decizia FR Gimnastică de a nu-l include în lotul pentru Campionatele Europene de la Galsgow din motive medicale.

19 iul. 2018, 07:34
EXCLUSIV Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS. A venit POLIŢIA! Primele declaraţii ale CAMPIONULUI

UPDATE: În jurul orei 13:45, Marian Drăgulescu (37 de ani) a venit în fața Ministerului Tineretului și Sportului, unde a protestat față de decizia FRG de a-l exclude din lotul pentru Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow. La scurt timp, au apărut şi câţiva poliţişti!

Marian Drăgulescu a declarat pentru România TV că este dispus să concureze pe proprie răspundere la CE, pentru a-şi apăra medalia de aur cucerită anul trecut la Cluj-Napoca.

Gimnastul a suferit luna trecută o ablaţie, a trecut toate testele, dar nu a primit avizul INMS.

„Acum o lună am avut o intervenâie chirurgicală, a fost una de succes, a urmat un protocol de monitorizare a procedurii şi s-a verificat la o săptpmână, testele au fost bune. A urmat verificarea la patru săptămâni şi totul a fost foarte bine. Am mers la centrul de medicină sportivă unde am dat iar teste şi au ieşit bine. Există la INMS norme europene în care sunt recomandări ca sportivii care au făcut o intervenţie chirurgicală între 6 săptămâni şi 3 luni să fie monitorizaţi şi apoi să participe la competiţii. În urma testării am primit aviz de a începe antrenamentele, dar nu şi aviz de competiţie. Campionatul european ar veni cu trei săptămâni mai devreme de limita celor trei luni”, a spus Marian Drăgulescu la România TV.

Marian Drăgulescu vrea să concureze pe propria răspundere la Campionatele Europene

„Am încercat să comunic cu antrenorii, să nu mai fac cele şase aparate, deci efortul nu e foarte mare. Intenţionam să particip la tragerea la sorţi, să fac un compromis şi să particip doar la sărituri, aparatul cu cel mai mic efort posibil. Vreau să fac un protest ca să am din partea federaţiei de gimnastică o deschidere în sensul că mi-aş dori să existe o întâlnire, cei din federaţie cu cei ce la INMS şi să aibă împreună o discuţie să vedem cum pot participa”, a mai adăugat Marian Drăgulescu.

Drăgulescu a întins un steag al României pe trotuarul de vizavi de sediul MTS şi şi-a pus toate medaliile şi tofeele câştigate pe drapel.

Gimnastul Marian Drăgulescu a precizat, joi, într-o postare pe contul său de Facebook, că poate concura la Campionatele Europene fără niciun risc şi că FR Gimnastică nu-i oferă dreptul de a concura pe propria răspundere.