Marian Drăgulescu, între EXTAZ şi AGONIE. Fetiţa sa, internată DE URGENŢĂ la SPITAL

Marian Drăgulescu a câștigat, sâmbătă, medalia de aur, la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj, dar în aceeaşi zi fosta lui soţie, Larisa Drăgulescu, trecea prin momente cumplite într-un spital din Capitală.

24 apr. 2017, 06:31
Marian Drăgulescu, între EXTAZ şi AGONIE. Fetiţa sa, internată DE URGENŢĂ la SPITAL

Marian Drăgulescu a mai câştigat, duminică, şi o medalie de argint, dar gândul îi er la fetişa sa, Beatrice, care a ajuns la spital. Cu toate că micuţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urmă cu un an, la Viena, fetiţa lui Marian şi a Larisei Drăgulescu se pare că nu a scăpat de problemele de sănătate, iar boala de care suferă a recidivat şi, din această cauză, a trebuit să ajungă din nou pe mâna doctorilor.

Marian Drăgulescu: Sunt mândru că am devenit cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile

„Sunt la spital cu fetiţa. Copilul are aceeaşi problemă, cu urechea, chiar nu îmi stă capul la nimic altceva”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru SpyNews.

„Da, Marian m-a tot sunat. A vrut să ştie cum se simte micuţa. Vorbim tot timpul şi mai ales atunci când este vorba de copiii noștri. Este o relaţie foarte bună între noi”, a mai spus fosta soţie a gimnastului.

Larisa a divorţat de Marian Drăgulescu în 2009.