Marian Godină a renunţat la textele amuzante pentru unul care le-a topit inima fanilor săi. Ce a transmis poliţistul pamfletar

Dacă până acum a făcut lumea să râdă în hohote cu textele sale, polițistul pamfletar Marian Godină a schimbat foaia datorită unui subiect cu totul emoționant.

RomaniaTV.net
27 aug. 2016, 08:39
Marian Godină a renunţat la textele amuzante pentru unul care le-a topit inima fanilor săi. Ce a transmis poliţistul pamfletar

Pentru că ieri a fost Ziua Internațională a Câinilor, polițistul din Brașov a vrut să transmită un mesaj care a emoționat pe multă lume, scrie spynews.ro.

„Niciodată nu am înțeles de ce cuvântul „câine” este de multe ori folosit ca un epitet pentru a arăta răutatea unui om.

Citeşte şi Şerban Huidu, reacţie DURĂ după atacul poliţistului Marian Godină

Cred că a-i spune unui om „câine” ar trebui să fie unul dintre cele mai exagerate complimente. Ar însemna că ai o părere foarte bună despre el, că îl consideri un prieten adevărat, loial, sufletist, devotat, drăgăstos, recunoscător etc. La mulți ani tuturor câinilor din lume!

Astăzi este ziua lor”, a scris Marian pa pagina sa de socializare, iar prietenii săi virtuali au apreciat acest mesaj plin de substanță pentru toți iubitorii de animale.

Aceștia l-au felicitat pentru cuvintele frumoase, mai ales că Marian Godină a atașat textului și o fotografie cu un cățel polițist, care salvează anual mii de oameni.

Citeşte şi Marian Godină îi cere iertare lui Şerban Huidu. „Prost moment, prost poliţist”

Marian Godină este poliţist la Brigada Rutieră Braşov şi a devenit faimos datorită talentului lui extraodinar la scris.