Marian Godină: Avem morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre

Poliţistul Marian Godină afirmă, într-o postare pe Facebook, că situaţia legată de plăcuţele de înmatriculare anti-PSD a fost prost gestionată şi că există alte probleme, precum "morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre".

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 11:20
Marian Godină: Avem morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre

Poliţistul Marian Godină afirmă, într-o postare, că pagina de Facebook a Poliţiei Române „a ajuns să aibă recenzii de 1.6 din 5”.

„Colegii de la Bucureşti au gestionat foarte prost situaţia şi continuă să se afunde, în loc să reacţioneze cu calm şi cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu ştiu. Trist e că, citind review-urile de o stea, am văzut că foarte multe sunt scrise până şi de poliţişti”, scrie Godină pe Facebook.

El susţine că l-a „iritat rău” să vadă un review lăsat de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Brigăzii Poliţiei Rutiere.

„Cumva, nu-mi explic cum, s-a „gândit” el să le pună la punct pe cele peste 20000 de persoane care au acordat o stea, explicându-le el că dacă nu le convine poliţia, atunci când vor avea probleme, să se ducă la popi, rude etc. O să-i explic acestui „coleg” că inteligentul mesaj al lui afectează mii de poliţişti care îşi fac treaba şi care nu au nicio vină pentru gafele altora”, afirmă Godină.

Citeşte şi: Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie

El adaugă că peste 20.000 de oameni „sunt revoltaţi, pe bună dreptate, că banii lor au fost folosiţi pentru ca vreunul dintre şefi să îşi stoarcă mintea, să trimită adrese pe la Interpol şi alte structuri, pe la toate inspectoratele din ţară, doar, doar o găsi o chichiţă pentru a rezolva un caz complex şi a se gudura apoi pe lângă vreun şef mai mare că a soluţionat el speţa”.

„Cazul complex era despre un nene care a vrut să facă pe interesantul şi şi-a înmatriculat LEGAL o maşină cu nişte numere care să atragă atenţia. Azi o poză, mâine două, azi într-un oraş, mâine într-altul, până pleca din ţară şi lumea îl uita în câteva zile, autostrăzile din România nu se dărâmau, asfaltul nu se întorcea invers, Carpaţii rămâneau la locul lor, Poliţia rămânea cu 4.5 stele şi cu o imagine relativ bună. Dar nuuu!!! Hai să facem din rahat bici şi să transformăm omul în erou naţional, iar ce transmitea el altcuiva să luăm noi până nu o mai putem duce. Avem morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre şi viaţa în România nu mai poate continua cu ăla pe străzi”, afirmă poliţistul.

„Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bncomat să-i apară pe ecran: aici nu „e” bani, mergi la o mătuşă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacţionat după miile de recenzii şi mesaje negative primite de Poliţia Română pe pagina sa de Facebook, spunându-le oamenilor care critică poliţiştii să apeleze la altcineva când vor avea nevoie de ajutor.

Brigada Rutieră a transmis, miercuri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Politia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă va înşela, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, este mesajul purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Brigada Rutieră a transmis, însă, miercuri dimineaţă, că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, şi dă asigurări că va rămâne în slujba cetăţenilor indiferent de situaţie.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, a spus Brigada Rutieră.

În ultimele două zile, Poliţia Română a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta după ce poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum şi permisul şoferului cu maşina înmatriculată în Suedia.