Marian Oprişan: PSD trece astăzi printr-o grea încercare. Guvernul Tudose trebuie să rămână în funcţie

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, la sosirea la sediul PSD pentru şedinţa CExN, că PSD trece astăzi printr-o grea încercare, iar Guvernul Tudose trebuie să rămână în funcţie şi că este nevoie de echilibru şi responsabilitate.

RomaniaTV.net
15 ian. 2018, 13:56
Marian Oprişan: PSD trece astăzi printr-o grea încercare. Guvernul Tudose trebuie să rămână în funcţie

Marian Oprişan a spus, când a ajuns la sediul PSD, că nu a dormit de 48 ore şi că pentru el sunt importante, ”stabilitatea, ţara, PSD”.

”PSD trece acum printr-o grea încercare. Să ne dea Dumnezeu mintea moldoveanului de pe urmă şi acum o să spun mintea românului de pe urmă”, a continuat liderul PSD Vrancea, potrivit News.ro.

Marian Oprişan a mai declarat că oamenii aşteaptă de la PSD să se ocupe de guvernare, de spitale, de autostrăzi.

”Eu cred că Guvernul României condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie şi cred cu tărie că e nevoie de echilibru şi e nevoie de responsabilitate”, a subliniat Oprişan.

Înaintea şedinţei CExN, premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Niculae Bădălău, Marian Oprişan şi Adrian Ţuţuianu.

Citeşte şi: Şedinţă decisivă la PSD. Cum arată tabla de şah a partidului înainte de confruntarea taberelor Tudose – Dragnea