Marian Vanghelie, acuzat că le fură mâncarea celorlalţi deţinuţi celebri din celulă

Primarul suspendat al Sectorului 5 a mâncat din mâncarea celorlați deținuți, dezvăluir făcută de un alt primar, Florin Frățică, primarul PMP al localității Bradu din Argeș, arestat și el. Se pare că ceilalți primari din arest l-au pus la punct pe Vanghelie, scrie jurnaluldearges.ro

29 apr. 2015, 20:55
Marian Vanghelie, acuzat că le fură mâncarea celorlalţi deţinuţi celebri din celulă

Marian Vanghelie și Radu Mazăre, foști colegi de partid în PSD, ar fi fost protagoniștii unui conflict după gratii.

Citește și: Marian Vanghelie, susţinut în instanţă de iubita lui, Oana Mizil

Mai exaxt, Marian Vanghelie ar fi furat din mâncarea colegilor de celulă. Dezvăluirea a fost făcută de un alt primar, Florin Frățică, primarul PMP al localității Bradu din Argeș, arestat și el. Se pare că ceilalți primari din arest l-au pus la punct pe Vanghelie.

Edilul comunei Bradu, Florin Frățică, a povestit unui prieten cum este viața în arestul Preventiv, alături de primari celebri precum Marian Vanghelie, Radu Mazăre Tudor Pendiuc, primarul suspendat al Piteştiului.

Primarul de la Bradu a dat un telefon surpriză din arest pentru a i se confesa unui amic pe care l-a sunat de pe un număr necunoscut, potrivit jurnaluldearges.ro

Citeşte şi: MARIAN VANGHELIE află joi dacă petrece 1 Mai în libertate

Florin Frătică a dorit să lase astfel impresia că n-a acceptat nici în ruptul capului să denunțe pe nimeni. Asta în ciuda numeroaselor invitații lansate de către procurori, în cele peste trei luni de când a fost reținut preventiv și plasat în arestul IGPR.