Marian Vanghelie, ameninţări mafiote la adresa jurnaliştilor România TV şi a lui Sebastian Ghiţă VIDEO

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă de şantaj şi l-a numit "infractor", într-o emisiune TV. În plus, Vanghelie a criticat România TV pentru că a relatat ilegalităţile făcute de el la primărie. Ba chiar a ameninţat redacţia România TV cu "dezvăluiri dureroase", dar şi cu arestări. 

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 09:19
Marian Vanghelie, ameninţări mafiote la adresa jurnaliştilor România TV şi a lui Sebastian Ghiţă VIDEO

„Nu vedeţi, ne dă mesaje Ghiţă. Fiţi atent ce puternic e. Ne dă mesaje Ghiţă! Se duce Ghiţă la Fratelli şi de la Fratelli ia mâna pe microfon, după 5 whisky-uri şi spune „Fraţilor, Ion Iliescu e aici?”. Domne, e posibil aşa ceva? Ghiţă, care, îmi cer scuze, e un infractor! Să poţi să îţi permiţi tu să vorbeşti de liderul care a construit acest partid, la Fratelli, beat, la microfon, dacă Ion Iliescu e acolo. Mai zice şi de mine, dar nu are importanţă. Eu dacă eram acolo, îl băteam. Cum să spui tu de Iliescu? Să întrebi dacă Ion Iliescu e aici? Ce să caute Iliescu la Fratelli? A băut barem vreodată un pahar de apă minerală cu Iliescu sau l-a ascultat vreodată pe Iliescu să vadă care sunt principiile de viaţă ale lui Ion Iliescu? El crede că „îmi dai, îţi dau”. Vrei să fii ministru? „Bă, bagi contractele alea, ştii că trebuie să semnezi. N-ai ce să faci” (…) S-a făcut aşa o găşculiţă.  (…) Are o implicare la LOTO, are o implicare la OMV domnul Ghiţă. domnul Ponta, indirect prin domnul Ghiţă, de-aia nu mărim redevenţele, au o implicare”, a declarat Marian Vanghelie la Realitatea TV.

„O mare parte din oamenii de afaceri care rămâneau nearestaţi, care nu îl deranjau pe Victor şi pe Ghiţă, îl căutau pe Ghiţă seara, ca să stabilească coordonatele. Asta ar fi fost România lui Victor Ponta şi Ghiţă Sebastian”, a mai spus primarul Sectorului 5.

Vanghelie a nu s-a mulţimit doar să-i critice pe deputatul Sebastian Ghiţă şi pe premierul Victor Ponta. Primarul Sectorului 5 a ameninţat jurnaşiştii România TV pentru că a relatat ilegalităţile făcute de el la primărie, chiar şi cu arestări, afirmând că va face „dezvăluiri dureroase”.

„Uitaţi-vă pe acea fiţuică, să nu îi zic televiziune, golănie, pun tot felul de porcării despre mine, dar le transmit un singur lucru: prima dată când mai spun lucruri neadevărate despre mine, am să ies cu lucruri urâte rău din viaţa lor. Nu îi ameninţ, îi informez. Dacă vor să îmi creeze mie o imagine mizerabilă, prin acea vagabonţeală, că aia nu e televiziune, nu are nicio legătură, eu îi asigur că o să ies cu nişte lucruri din viaţa lor. Îi asigur. Şi nu îi ameninţ, îi informez. Dacă vor meci urât, avem meci urât. Eu m-am dus şi m-am limitat doar la bătălia politică, economică şi pe incompetenţă, care sunt chestii civilizate în toată lumea din politică. Eu nu m-am dus pe lucruri mizerabile. Dacă tot mă dau ei pe mine Google şi Goagăl şi toate glumele mele de 20 ani, mizerii, că sunt implicat…spălări de bani. Eu cred că prima dată când vor fi verificaţi de DNA, nu mai ies de acolo. Eu am fost verificat de multe ori şi am luat de la DNA trei NUP-uri, nici măcar nu am fost trimis în instanţă. Am câştigat procesul cu ANI acum. (…) Îi asigur că o să spun lucruri tare dureroase şi o să îmi pară rău şi o să îmi cer scuze faţă de familiile lor şi o să aduc şi nişte argumente serioase, pe cuvântul meu de onoare. Sunt lucruri care în viaţă se fac, îi transmit şi lui Victor şi lui Ghiţă, şi care nu se fac. Iar eu m-am limitat decât la cele care se fac, Victore. Dacă nu vă opriţi cu mizeriile, trec şi eu la alea care nu se fac. Pur şi simplu. Voi ştiţi bine ce vreu să zic”, a continuat Marian Vaghelie.