Marian Vanghelie, arestat preventiv. Cine sunt colegii săi de celulă

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă dimineaţă, în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

14 mart. 2015, 13:50
Marian Vanghelie, arestat preventiv. Cine sunt colegii săi de celulă

Potrivit România TV, Marian Vanghelie stă în celulă cu Silvian Ciupercă, fostul preşedinte al CJ Ialomiţa, reţinut pentru luare de mită. Alături de aceştia, sunt încarceraţi trei bărbaţi cercetaţi pentru evaziune fiscală şi un bărbat cercetat pentru acte de cămătărie.

În arestul Poliţiei Capitalei se mai află încarceraţi inculpaţi despre care se spune ar fi primit cea mai mare mită din istorie: Alin Cocoş, Dorin Coco, Elena Udrea, Alina Bica şi Gheorghe Ştefan.

Magistraţii ICCJ au emis sâmbătă mandat de arestare preventivă pe numele edilului. Vanghelie a fost adus cu duba în arestul Poliţiei Capitalei.

Marian Vanghelie a părăsit sediul ICCJ, vineri noapte, după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere, urmând ca acesta să aștepte decizia judecătorilor acasă. La plecarea de la ICCJ, Marian Vanghelie a declarat ca este extrem de obosit dupa noaptea petrecuta in arest si a subliniat ca se asteapta „la orice”.

CITEŞTE ŞI PERLELE CELEBRE ale lui Marian Vanghelie: „Cine nu are loc de mine…să se înghesuieşte”