Marian Vanghelie, AUDIAT la DNA în dosarul privind preluarea Realitatea Media VIDEO

Marian Vanghelie, primarul sectorul 5 al Capitalei, a fost vineri la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul privind preluarea Realitatea Media, informează România TV. Tot vineri, la DNA, s-a prezentat la audieri şi fostul primar al Capitalei, democrat-liberalul Adriean Videanu.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 12:03
Marian Vanghelie, AUDIAT la DNA în dosarul privind preluarea Realitatea Media VIDEO

Marian Vanghelie a spus, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat să dea declaraţii în calitate de martor. El a precizat că va afla mai multe informaţii despre citarea sa la DNA după ce va discuta cu procurorii.

Mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni importanţi sunt audiaţi ca martori în dosarul preluării Realitatea Media, potrivit România TV. Este vorba despre cei care au vrut să cumpere Realitatea TV.

Vineri după amiază, la DNA a ajuns şi milionarul Remus Truică, pentru a da declaraţii.

Şi Adriean Videanu a fost audiat vineri la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media. Videanu a venit la DNA fără avocat şi a declarat că nu a dorit niciodată să cumpere Realitatea TV.

„Am fost audiat în legătură cu proiectul Realitatea. Am spus doamnei procuror tot ce ştiam. Domnia sa va analiza declaraţia mea de martor în beneficiul cauzei. Nu am avut niciun fel de legătură cu Realitatea. Singura legătură a mea cu Realitatea TV este că am participat la multe emisiuni. Business-ul de media nu m-a interesat. Dacă îşi face un sediu şi are nevoie de marmură îi livrez cu mare bucurie marmura, în rest nu am avut, nu am şi nu cred ca voi avea vreodată legătută cu Realitatea. Pe Elan schwartzenberg îl cunosc. Am fost într-o relaţie normală, obişnuită, dar pe fratele lui nu îl cunosc”, a declarat Adriean Videanu la ieşirea de la DNA.

Citeşte şi: Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul Realitatea Media

În 25 octombrie, DNA a anunţat că deputatul PSD Marius Manolache, cumnata lui Elan Schwartzenberg, Oana Mihaela, omul de afaceri Liviu Luca şi administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, alături de alte societăţi comerciale, au fost puşi sub învinuire în dosarul preluării acţiunilor televiziunii, potrivit Mediafax.