Marian Vanghelie CANDIDEAZĂ din nou: Aşa e normal într-o ţară democratică

Marian Vanghelie candidează din nou la Primăria Sectorului 5, a anunţat fostul edil pentru B1TV, după ce acum câteva zile anunţase că a strâns semnăturile necesare. Marian Vanghelie este trimis în judecată pentru 25 de infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la 30 de milioane de euro.

RomaniaTV.net
26 apr. 2016, 11:27
Marian Vanghelie CANDIDEAZĂ din nou: Aşa e normal într-o ţară democratică

Marian Vanghelie şi-a anunţat marţi intenţia de a candida pentru un nou mandat la Sectorul 5. El spune că a vorbit cu oamenii şi mesajula fostsă candideze din nou, „indiferent de situaţie”. Marian vanghelie este 

”M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare.

Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se înceracă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani”, a declarat Vanghelie pentru B1 TV.

Marian Vanghelie este trimis în judecată de procurorii DNA pentru 25 de infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani, dosar în care prejudiciul este estimat la 30 de milioane de euro.

Procurorii DNA îl acuză pe Vanghelie de: 

– nouă infracțiuni de luare de mită, 
– nouă infracțiuni de abuz în serviciu, 
– șapte infracțiuni de spălare de bani.

Marian Vanghelie anunţase că strânge semnături pentru a-şi depune candidatura la alegerile locale, fie ca independent, fie din partea partidului său, PDS.

Au strâns semnături pentru mine, fie ca independent, fie din partea partidului. Acum le numărăm, vom vedea în momentul în care le vom avea pe toate, dacă sunt suficiente„, a declarat Marian Vanghelie, admiţând că, pe stradă, se cer semnături pentru candidatura sa.

Citeşte şi: Marian Vanghelie strânge semnături pentru candidatura sa la alegerile locale