Marian Vanghelie: PSD a obţinut un scor foarte prost. Cred că şi Liviu Dragnea este răspunzător

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Marian Vanghelie l-a criticat, luni, pe Liviu Dragnea pentru modul în care a coordonat campania prezidenţială a PSD. Criticile au vizat şi modul în care Dragnea conduce partidul, preferând reuniunile în format restrâns în locul forurilor statutare ale PSD.

RomaniaTV.net
17 nov. 2014, 14:17
Marian Vanghelie: PSD a obţinut un scor foarte prost. Cred că şi Liviu Dragnea este răspunzător

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Trebuie făcut o analiză cu subiect şi predicat doar cu factorii de decizie care au fost aleşi, nu cu alţii care-şi dau cu presupusul„, a spus Marian Vanghelie afirmând că este nevoie de o şedinţă a Biroului Permanent şi una a Comitetului Executiv. „Dacă din aceste două discuţii reiese că trebuie făcut Consiliu Naţional sau Congres, se poate face„, a precizat primarul sectorului 5.

Marian Vanghelie: Legea amnistiei trebuie să cadă. Parlamentul nu este ascunzătoarea unora

El susţine că vina pentru eşec o poartă şi Liviu Dragnea. „E un rezultat foarte prost. Este de neaşteptat şi este clar că trebuie să facem o analiză. S-au făcut nişte greşeli şi trebuie să vedem de unde sunt. Am avut nişte deficienţe în organizarea campaniei. Vor fi nişte oameni care sunt răspunzători. Toţi cei care s-au ocupat de organizare, care au fost directori, directori-adjuncţi, directori de campanie. Cred că şi Liviu Dragnea e răspunzător„, a apreciat Vanghelie.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Lui Dragnea i s-a imputat şi faptul că a condus partidul prin şedinţe ţinute în foruri nestatutare. „Eu vreau să mă întâlnesc statutar, nu în grup restrâns. Că tot ne-am strâns şi restrâns până când nu mai ştim care e grupul restrâns„, a conchis Vanghelie.

Un deputat PSD cere DEMISIA lui Dragnea: După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta