Marian Vanghelie e tată de fată: E ca un bibelou. PRIMELE POZE cu micuţa Maria

Marian Vanghelie a devenit, joi, tatăl unei fetiţe care va primi numele Maria. Primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei, aflat în arest la domiciliu într-un dosar de corupţie, a primit o permisie pentru a putea fi alături de logodnica sa, Oana Mizil, în momentul naşterii, iar la câteva ore după venirea pe lume a fetiţei a şi postat primele fotografii cu aceasta pe pagina sa de Facebook. Acesta a declarat în exclusivitate pentru România TV că fetiţa este "foarte drăgălaşă" şi că e "ca un bibelou".

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 12:37

„E foarte drăgălaşă. Eu spun că este ca un bibelou„, a declarat Marian Vanghelie pentru România TV.

Edilul suspendar al Sectorului 5 a precizat că în ultima vreme nu prea s-a odihnit.

„Au fost mai multe etape şi etapa cu mutarea a trebuit să o avem în vedere, am ajuns târziu azi-noapte şi nu am reuşit să avem un program normal”, a precizat Marian Vanghelie.

Întrebat despre declaraţiile Oanei Mizil care a spus că îşi doreşte încă doi copii, Marian Vanghelie a răspuns:

„Îi aşteptăm pe următorii copii când vor veni”, a conchis primarul suspendat.

„Nașterea unui copil este un dar neprețuit. Astăzi, eu și Oana am devenit părinții unei minunate fetițe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu și medicilor. Maria este o fetiță de nota 10! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ati felicitat și, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun”, a scris Marian Vanghelie pe Facebook, alături de fotografiile cu Maria şi cu Oana Mizil.

Marian Vanghelie a ieşit din clinica în care a născut fetiţa sa cu un tort pentru jurnalişti şi a declarat că fetiţa a primit nota 10 la naştere şi că are 2,7 kilograme. „Seamana si cu mine. Sambata seara sau duminica dimineata va iesi din spital. Eu raman pana diseara aici, ma duc acasa, ca asa spune hotararea, iar maine dimineata ma duc sa inscriu copilul”, a declarat Marian Vanghelie.

Alexandru, fiul cel mare ce spune?

Marian Vanghelie l-a avut alături în ziua cea mare şi pe fiul său Alexandru: „E barbat, e langa mine si ii multumesc. Cand am luat-o in brate pe fetita, Alexandru plangea. Din pacate ne dam seama mai tarziu ca nu tratam toate evenimentele la importanta cu care trebuie. Intelegem cu varsta ca fiecare eveniment are importanta lui”.