Marian Vanghelie, internat de urgenţă: „Pe drumul spre Tribunal a suferit o criză. Este la camera de gardă”

Marian Vanghelie a fost internat, miercuri, de urgenţă, la unul din spitalele din Bucureşti. Avocatul fostulul primar a declarat că acesta a suferit o criză, fără a da mai multe detalii.

04 mai 2016, 08:32

Fostul primar Marian Vanghelie trebuia să se prezinte, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, pentru un nou termen de judecată în procesul în care este anchetat pentru fapte de corupţie. La instanţă, avocatul său a cerut magistraţilor să amâne judecarea pe motiv că Marian Vanghelie nu se poate prezenta, întrucât a fost internat de urgenţă.

Pe drumul spre Tribunalul Bucuresti a suferit o criza. Nu pot sa intru in detalii sa va spun motivele medicale. Inteleg ca s-a internat de urgenta. Este la camera de garda, la unul dintre spitalalele din Bucuresti. Pentru ca nu a fost prezent astazi, dosarul s-a amanat doua saptamani„, a declarat avocatul lui Marian Vanghelie.

Intrebat daca este vorba despre o problema renala, avocatul a spus ca nu poate sa confirme. „Nu pot sa va confirm, sunt probleme medicale private, nu intru in detalii”, a mai precizat acesta.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani. În acest dosar, Marian Vanghelie se află sub control judiciar.

CITEŞTE ŞI: Marian Vanghelie, afacerist de mic: „În clasa I vindeam lăcăţele şi gume. Mi-am dorit să ajung J.R. din Dallas”