Marian Vanghelie, PRIMELE DECLARAŢII după naşterea fetiţei sale:Nu mă interesează nici politica, nici primăria

Marian Vanghelie şi Oana Mizil sunt în acest moment cei mai fericiţi oameni. Iubita fostului primar a născut prin cezariană primul lor copil. Vanghelie a declarat în exclusivitate pentru România TV că nu a reuşit să doarmă deloc azi noapte din cauza emoţiilor.

03 sept. 2015, 11:52
Marian Vanghelie, PRIMELE DECLARAŢII după naşterea fetiţei sale:Nu mă interesează nici politica, nici primăria

Marian Vanghelie este în culmea fericirii. Oana Mizil a născut, joi, o fetiţă la o clinică privată din centrul Capitalei. Logodnica fostului primar a născut prin cezariană primul lor copil. Vanghelie a asistat la naştere cu permisie specială de la judecători pentru că el se află în arest la domiciliu.

„M-am simtit ca orice om care ii vine pe lume un copil, un copil sanatos, de 2 kilograme 700, cu nota 10. Am fost bucuros ca atat copilul cat si mama au fost sanatosi si lucrurile au fost foarte bune. Sunt foarte bucuros. Sunt aici cu foarte multi colegi de-ai mei care sunt aici. Am numai ganduri bune pentru ce a fost si ceea ce va urma. Sunt foarte bucuros ca lucrurile s-au desfasurat foarte bine si restul ne rezerva D-zeu la toti dupa sufletul nostru”, a declarat la România TV Marian Vanghelie.

Întrebat de jurnalişti dacă au ales naşii, Vanghelie a spus că până acum nu s-a stabilit nimic, însă a promis că totul se va afla la momentul potrivit. 

„Azi e o zi prea frumoasa. Mai mult de atat, sa iti vine pe lume un copil, nu poti sa iti doresti. Sunt aici, sunt viu, ma misc. Astazi nu ma intereseaza nici politica, nici primarie si nu vreau sa stric acest moment cu o declaratie care sa perturbe cum spun eu miscarea mea browliana formulele din politica. Avem timp sa ii perturbam de acum incolo, inca 30 de ani de acum incolo ii vom perturba. Nu ma incurca nimenea. Cum spun chinezii: nici un fulg de nea nu cade decat unde e locul lui”, a mai spus fostul primar.

Citeşte şi: Oana Mizil şi Marian Vanghelie au devenit părinţi. Ce spun astrele despre micuţa Maria VIDEO

Ce pregătesc astrele pentru micuţa Maria

Astrologul Minerva a vorbit, la România TV, despre auspiciile astrale sub care vine pe lume fetiţa cuplului Ona Mizil – Marian Vanghelie.

„Data de 3 poate are semnificatie pentru Oana Mizil. Poate era mai bine să fi asteptat ziua 5, sa iasa Venus din retrograd. Pot exista probleme relationale”, a spus Minerva.

„Nu e o zi rea 3 septembrie, luna a noua, este un simbol trinitar. Dar atrag atenţia că naşterea prin cezariană într-o zi aleasă de mamă este deja o intervenţie în destiul copilului”, a explicat astrologul.