Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu. Cum a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, rămâne în arest la domiciliu, au decis magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

13 oct. 2015, 11:15
Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu. Cum a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber

Marian Vanghelie a cerut să fie judecat sub măsura controlului judiciar, motivând că este student și trebuie să fie prezent la cursuri. De altfel, a adus și o adeverință care să certifice acest lucru. În plus, acesta a precizat că trebuie să pregătească botezul fiicei sale.

Magistraţii au respins cererea edilului suspendat, menţinându-i măsura de arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă.

Citeşte şi: Vanghelie, ATAC la Dragnea: „Încă n-am reuşit să văd dacă este BĂRBAT”. Ce spune de Băsescu

Primarul suspendat al Sectorului 5 este acuzat de acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2006 – 2014, primarul Marian Vanghelie ar fi cerut şi primit de la omul de afaceri Marin Dumitru foloase materiale în valoare de peste 30 de milioane de euro.

În schimbul acestui comision, ce reprezenta 20% din încasări, edilul l-ar fi ajutat pe afacerist să semneze mai multe contracte cu Primăria. Marian Vanghelie este în arest la domiciliu din 10 iulie.