Marian Vanghelie, ultima zi în PERMISIE. Edilul suspendat şi-a DECLARAT fetiţa înainte de a merge în AREST

Marian Vanghelie s-a bucurat vineri de ultima zi de permisie după ce a devenit fericitul tătic al unei fetiţe de nota 10. Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost şi vineri la clinica privată, alături de iubita sa Oana Mizil, după care a mers să îşi înscrie fetiţa la evidența populației.

RomaniaTV.net
04 sept. 2015, 06:11
Marian Vanghelie, ultima zi în PERMISIE. Edilul suspendat şi-a DECLARAT fetiţa înainte de a merge în AREST

Oana Mizil a născut, joi, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală, iar Marian Vanghelie a fost, vineri, să o înregistreze pe micuţă la starea civilă.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e tată de fată: E ca un bibelou. PRIMELE POZE cu micuţa Maria

Vanghelie a postat pe Facebook o copie după certificatul de naştere al micuţei, cu următorul mesaj:

„Pentru ca nu are, inca, permisiunea sa isi faca un cont pe Facebook, in a doua zi de viata, Maria Vanghelie m-a rugat sa va arat primul ei act de identitate si sa va spun ca se simte bine, este sanatoasa, are pofta de mancare si abia asteapta sa creasca suficient de mare pentru a raspunde, personal, intrebarilor jurnalistilor. Este convinsa ca va da replici mai clare decat taticul ei, care sa nu lase loc interpretarilor.”

CITEŞTE ŞI Cât l-a costat pe VANGHELIE naşterea fetiţei şi din ce îşi câştigă existenţa în arest: „Din nău haus!

Logodnica fostului primar a născut prin cezariană primul lor copil. Vanghelie a asistat la naştere cu permisie specială de la judecători pentru că el se află în arest la domiciliu.
 
Marian Vanghelie se află în prezent în arest la domiciliu. Acesta a fost acuzat de procurorii DNA că în perioada 2006 — 2014, în calitate de primar al sectorului 5 din București, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a solicitat și primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un „comision” de 20% din încasări).