Marian Vanghelie: Eu nu cred în liste cu EXCLUDERI. Dragnea să-şi facă singur analiza. Eu sunt DEGAJAT

Marian Vanghelie, vicepreşedinte al PSD, suspendat din funcţie, a declarat, joi, înainte de şedinţa CExN, că el nu crede în listele cu excluderi din PSD, el fiind unul dintre numele vehiculate pentru excluderea din partid. 

27 nov. 2014, 09:53
Marian Vanghelie: Eu nu cred în liste cu EXCLUDERI. Dragnea să-şi facă singur analiza. Eu sunt DEGAJAT

„Eu nu am o problemă din acest punct de vedere, eu nu cred in aceste liste. Pot fi persoane suparate, dar eu cred ca lucrurile trebuiesc analizate foarte serios. Chiar daca mie nu imi place de cineva, eu nu cred ca trebuie sa il exclud. As vrea să combatem aceste lucruri in Consiliul Naţional si in Congres. Nu aşa pot fi excluderile”, a comentat Marian Vanghelie.

Vanghelie a mai arătat că, deşi este suspendat din funcţie, a primit invitaţia de a participa la şedinţă, chiar dacă a fost lăsat la urmă. „Fiind o persoană care nu sunt foarte cunoscuta si numele meu fiind foarte complicat, Vanghelie, am înţeles că am fost lasat mai la urma. Am primit si invitatie”, a spus edilul de la 5.

Cât priveşte data Congresului, Vanghelie a arătat că înclină spre organizarea acestuia la începutul anului viitor. „Eu cred că nu trebuie să ne grăbim cu nimica. Poate ca la anumiţi colegi se grabesc. Cum a zis şi preşedintele,  Congresul trebuie sa fie in februarie-martie”, a declarat Vanghelie.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să îşi dea demisia, Vanghelie a spus: „Haideţi sa îl lasam pe dl Dragnea să-şi facă analiza singur. Eu sunt foarte degajat. Poate unii sunt grabiti, sunt  incurcati, alţii au probleme, eu nu am probleme”.

CITEŞTE ŞI ŞEDINŢĂ TENSIONATĂ LA PSD, după alegeri. Social-democraţii decid data Congresului şi posibile EXCLUDERI