Mariana Câmpeanu: Angajările anul viitor se vor face pe raportul 1 la 1 şi nu 1 la 7 ca până acum

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:40 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:40 // Sursa: Agerpres

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Mariana Câmpeanu, a declarat marţi pentru Agerpres că începând de anul viitor angajările se vor face respectând raportul de 1 la 1 şi nu de 1 la 7 ca până acum.

Foto: Facebook

"O să încercăm să eliminăm raportul de 1 la 7 şi să introducem raportul de 1 la 1. La anul, pe acest principiu vom merge, iar eu pot să vă spun că dezastrul cel mai mare este în asistenţa socială unde avem peste 10.000 de locuri de muncă neocupate la nivel naţional. Se va renunţa la raportul de 1 la 7 şi se va merge pe raportul de 1 la 1. Dacă pleacă cineva angajăm imediat. Până acum, în urma angajărilor făcute în poliţie pentru că erau sate fără poliţişti sau în spitale unde ştiţi ce probleme au fost sau în învăţământ unde s-au deblocat posturi administrative, ne-am încadrat în procentul cu cheltuielile în PIB şi la fel vom face şi la anul, când vom mai face angajări pe locurile bugetate", a precizat Mariana Câmpeanu.

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a participat marţi la Predeal la Conferinţa de încheiere pentru România a Anului European al Îmbătrânirii Active şi al Solidarităţii între Generaţii.

7 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 dec 16:18
Răspunde | Votează email 0 email
Diana
Din punctul meu de vedere Mariana Campeanu este un bun ministru al muncii intrucat aceasta se gandeste la viitorul Romaniei furnizand noi locuri de munca.Haideti sa o ajutam si noi cu un vot pe data de 9 Decembrie.Votati USL
08 dec 16:06
Răspunde | Votează email 0 email
Miutu Romaniei
Parerea mea despre Mariana Campeanu este una foarte buna deoarece a demnstrat in putinul timp de guvernare o buna administrare a fortei de munca.
07 dec 17:28
Răspunde | Votează email 0 email
Andrei Savu
Un vot pentru ARD sau pentru PP-DD-cu care ARD vrea sa faca majoritate, ar insemna un vot pentru Băsescu. Votam USL pentru ca vrem o majoritatea clara, vrem stabilitate, vrem ca tara asta sa fie reconstruita si nu distrusa. Nu mai vrem sa se intoarca cei care ne-au jefuit.
30 nov 18:42
Răspunde | Votează email 0 email
Roberto
Mariana Campeanu cel mai bun ministru al muncii haideti sa o sustinem prin votul nostru .
30 nov 14:41
Răspunde | Votează email 0 email
Doamna Campeanu a demonstrat prin activitatea dumneaei ca ii pasa de cetatean, in multe din aspectele vietii sociale. Este un om caruia ii pasa de noi. Votam USL!
29 nov 17:13
Răspunde | Votează email 0 email
szentevirginia
Raportul o sa se realizeze sub conducerea doamnei Campeanu! Un bun ministru si a demonstrat asta si o va face in continuare!
29 nov 17:05
Răspunde | Votează email 0 email
matei
Doamna Mariana Campeanu prin planurile sale dovedeste ca este un om capabil si trebuie sustinut in functia sa, indiferent de guvernarea care o sa vina!
1
EUR
4.6686
RON
25 Jun
noapte 14 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H