Horoscop Mariana Cojocaru, despre capcanele destinului din toamna aceasta. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

Mariana Cojocaru a dezvăluit în exclusivitate pentru RomâniaTV că perioada următoare este urmată de capcane de destin, adevăruri ascunse ieşite de nicăieri care au rezolvări favorabile şi de mici probleme pe planul medical, pentru majoritatea zodiilor. Citiţi horoscopul pentru zodiile: berbec, taur, gemeni, rac şi leu.

RomaniaTV.net
10 oct. 2016, 10:52
Horoscop Mariana Cojocaru, despre capcanele destinului din toamna aceasta. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec

Atentie in cine investiti incredere si cui ii dati bani sau pentru ce. Cineva poate profita de buna voastra credinta si naivitate si va poate ,”insela”.

Taur

Daca octombrie va este favorabil din multe puncte de vedere, sa stiti ca in ultima luna de toamna va trebui sa tineti cont ca singurul aliat adevarat va fi intuitia.

 

Gemeni

Discutii de suflet la gura sobei in octombrie cu marturisiri si confesiuni, incarcarea bateriilor si reechilibrare psiho-emotionala. Protejati-va in nov. caci e risc crescut de accidente la locul de munca (accidente de munca), probleme de sanatate.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Descoperă capcanele toamnei 2016, în funcţie de zodia ta

Rac

Aranjati cuibusorul confortabil pentru „hibernare” in octombrie si spuneti nu propunerilor indecente in noiembrie, ocoliti ispitele. Iubirile subrede vor fi cutremurate.

Leu

Prioritatile celei de-a doua ½ a toamnei tin de consolidarea planului relational, comunicare-punerea gandurilor pe hartie pentru a deveni realitate intr-o zi. Cineva din familie poate avea o problema de viata sau sanatate.