Mariana Moculescu, căutată de poliţie. Ce s-a întâmplat

Abuzată de italianul cu care locuia în München, Mariana Moculescu și-a făcut bagajele și a părăsit apartamentul acestuia. Bărbatul a dat-o însă pe mâna poliţiei, afirmând că Mariana i-a furat banii şi cele mai importante lucruri din casă.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 15:30
Mariana Moculescu, căutată de poliţie. Ce s-a întâmplat

Când a crezut că totul se va aranja în viaţa ei, fosta soţie a compozitorului Moculescu riscă să ajungă la pușcărie în Germania.

După ce a fost agresată fizic și sexual de Gioacchino, italianul cu care locuia în München, potrivit declaraţiilor ei, Mariana Moculescu a decis să-l părăsească pe bărbat. O dată cu această decizie se pare că italianului nu i-a picat prea bine când s-a întors și a găsit casa goală, așa că a reclamat-o la poliţie, acuzând- o că a dispărut cu tot cu banii lui.

De asemenea, vedeta a mai spus că traversează o perioadă foarte tristă și că-i va rămâne recunoscătoare celui care o va ajuta să depășească momentul.

„Am fost sunată de poliţie, că italianul mă acuză că i-am furat banii. Mi s-a spus chiar că pot merge la închisoare pentru asta. Ieri am dat însă declaraţie în care am spus tot adevărul. După ce mi-a făcut mutaţie la domiciliul lui, a început să mă abuzeze psihologic și sexual, iar eu asta nu tolerez.

Nu sunt sclava nimănui. În plus, era și violent. M-a minţit că-mi e prieten, dar apoi a început să mă terorizeze. Mi-a zis că, dacă nu fac sex cu el, îmi va arunca bagajele de la fereastră. Astfel, că am fost nevoită să plec. A minţit poliţia ca să se răzbune pe mine că l-am părăsit”, a mărturisit Mariana Moculescu pentru Libertatea.

Citeşte şi O vedetă din România renunţă la bărbaţi şi se face lesbiană