Maricica din Vaslui a depus PLÂNGERE împotriva primarului, pe care îl acuză de VIOL – VIDEO

Deja celebra Maricica din Vaslui s-a decis şi a depus plângere împotriva primarului în vârstă de 75 de ani, cu care a fost surprinsă în tandreţuri într-o biserică, chiar lângă altar, informează România TV. E o adevărată telenovelă, ce a ajuns să bată orice scenariu de filme sud-americane. Soţul înşelat i-a surprins pe cei doi, iar ce a urmat este halucinant.

11 aug. 2014, 14:46
Maricica din Vaslui a depus PLÂNGERE împotriva primarului, pe care îl acuză de VIOL – VIDEO

Povestea antologică s-a petrecut în satul Poieneşti. Primarul de 75 de ani şi Maricica, o doamnă de 49 de ani, au fost surprinşi în tandreţuri, de soţul femeii, chiar în biserica din sat. Pentru Maricica este un mister total cum a ajuns să se iubească lângă altar, cu primarul.

Maricica pune întâmplarea pe seama oboselii. Totul s-a petrecut ca prin vis.

„M-am aşezat un pic aşa şi am adormit. Am spălat toate lucrurile de la biserică şi am băut o gură de vin… jumătate de kilogram de vin şi m-am uitat la ceas, era 15:36. Zic, ei, stau un pic. Şi am adormit. Am simţit că îmi ridică picioarele”, a spus Maricica.

Cel care i-a prins în fapt a fost chiar soţul femeii. Speriaţi, cei doi au fugit de acasă. Primarul s-a ascuns în maşina de serviciu, iar femeia, la părinţi.

Soţul încornorat i-a lăsat iniţial o scrisoare prin care i-a cerut femeii să nu se mai întoarcă acasă. După câteva zile însă, a iertat-o. Acum, singurul vinovat în opinia femeii este primarul care nu ar fi vrut decât să îi strice familia. L-a reclamat pe edil pentru viol, iar poliţiştii o aşteaptă acum la secţie pentru declaraţii.

Citeşte şi Un BĂRBAT din Vaslui şi-a prins SOŢIA în PAT cu PRIMARUL COMUNEI. Cum s-a terminat totul FOTO