Marie Jeanne Ion, despre înregistrarea românului răpit: „Vestea e pozitivă. Au dat o probă de viaţă”

Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în Irak în 2005, a declarat, duminică, la România TV, că înregistrarea apărută cu românul răpit în Burkina Faso "ar trebui să fie o veste bună", întrucât nu se mai ştia nimic despre el de luni bune, iar acum ştim că este în viaţă.

30 aug. 2015, 07:45
Marie Jeanne Ion, despre înregistrarea românului răpit: „Vestea e pozitivă. Au dat o probă de viaţă”

Este un moment dificil, dar pentru toată lumea înregistrarea ar trebui să fie o veste bună, nu se ştia nimic şi acum aflăm că e în viaţă. MAE a confirmat că este vorba despre Iulian Gherguţ şi pare a fi în stare bună. Vestea în fond e una pozitivă, faptul că a apărut înregistrarea înseamnă că răpitorii au dat o probă de viaţă, există dialog şi negocieri şi nu putem decât să sperăm că se vor termina pozitiv„, a declarat jurnalista la România TV.

Vorbind din propria experienţă, Marie Jeanne a declarat: „Într-un moment ca ăsta nu poţi să speri decât că mesajul va ajunge la ai tăi, ei vor reacţiona. Asta este reacţia pe care o ai când eşti pus să faci o astfel de înregistrare„.

Iulian Gherguț, românul răpit în aprilie în Burkina Faso, a apărut, duminică, într-o înregistrare video șocantă pe Youtube.

VEZI ŞI IMAGINI ŞOCANTE. Teroriştii au publicat o ÎNREGISTRARE cu românul răpit în Burkina Faso VIDEO