Mario, băieţelul lui Adrian Mutu din prima căsătorie, de nerecunoscut. Vezi cum arată acum fiul Alexandrei Dinu

Mario, băieţelul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a crescut şi s-a transformat într-un puşti arătos.

04 mai 2016, 17:11

Frumoasa Alexandra Dinu a fost fără nicio îndoială prima dragoste a lui Adrian Mutu. Din iubirea lor s-a născut pe 9 septembrie 2002 un băiat superb pe nume Mario. Cei doi au divorţat când copilul avea doar un an, anii au trecut, iar Mario s-a tranformat într-un adolescent frumos. Dacă este să privim cu atenţie la ultima imagine pe care băiatul a postat-o pe o reţea de socializare, putem observa că trăsăturile sale sunt o combinaţie armonioasă între cele ale mamei sale şi cele ale tatălui său.

Fiul Alexandrei a suferit din cauza unei malformaţii la inima şi a fost operat de două ori anul 2013.

Alexandra Dinu (35 de ani) a depus la Judecătoria Sectorului 1, la sfârşitul lunii trecute, o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ, Adrian Mutu (37 de ani). Şi, în numai câteva zile, magistraţii au şi luat o decizie. I-au dat dreptate Alexandrei Dinu, lăsându-l pe Adrian Mutu fără nici o cale de atac.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu, ofertă INCREDIBILĂ din Liga I. „Mă tentează să joc în Champions League”

Mario trebuia să-i plătească lunar o pensie de întreţinere de 5.000 de euro. Şi asta din 2007, când el şi Alexandra Dinu au renunţat la războiul declanşat în instanţă şi au ajuns la o înţelegere, iar suma pe care Adrian Mutu i-o plătea atunci fiului său s-a dublat, ţinând cont de veniturile fotbalistului erau atunci foarte mari.

Adrian Mutu este legitimat acum la ASA Tg Mureş, pentru 10.000 de euro pe lună, bani pe care însă i-ar primi abia la finalul campionatului, dacă îşi atinge obiectivul.