Mărioara Zăvoranu a câştigat un proces cu BNR. Ea va primi CEASUL lui CEAUŞESCU şi alte bijuterii

Mărioara Zăvoranu a câştigat un proces cu BNR în care îşi cerea înapoi bijuteriile confiscate de comunişti, printre care şi un ceas purtat de Nicolae Ceauşescu.

13 iun. 2013, 07:31
Mărioara Zăvoranu a câştigat un proces cu BNR. Ea va primi CEASUL lui CEAUŞESCU şi alte bijuterii

Un ceas care a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, coliere şi cercei din aur şi alte bijuterii la fel de valoroase pleacă de la BNR către Mărioara Zăvoranu, potrivit România TV.

Citeşte şi Ce părere are Marioara Zăvoranu despre Sergiu Nicolaescu şi despre cei care se incinerează

Vedeta a câştigat un proces cu Banca Naţională a României în care îşi cerea înapoi bijuteriile confiscate de comunişti în 1984. Până la restituirea integrală mai este un singur pas. Astfel, dat fiind faptul că decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu un recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Doar după finalizarea recursului, mama Oanei Zăvoranu va putea intra în posesia obiectelor pierdute cu 31 de ani în urmă.

Citeşte şi Marioara Zăvoranu, ÎMBRÂNCELI şi scandal în plină stradă cu un jurnalist

Printre bijuteriile Mărioarei se numără: o brăţara formată din zale ovale alungite,  un inel de damă format din 7 sfere mobile, mai multe coliere, câteva pandantive, unul cu taur, unul cu Iisus, unul cu un automobil şi două cu grupa sanguină, perechi de cercei, un ceas bărbătesc OMEGA Constelation Automatic, un ceas FELCA şi un ceas de damă ANKER, conform informaţiilor oferite de Tribunalul Bucureşti.