MARIOARA ZĂVORANU, depusă la cimitirul Eternitatea. PRIMELE IMAGINI din capelă VIDEO

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Fundeni, iar sâmbătă dimineaţă trupul său neînsufleţit a fost ridicat de la morgă şi depus la capela din cimitirul Eternitatea, pe care mama Oanei Zăvoranu l-a administrat. România TV a difuzat PRIMELE IMAGINI surprinse în capelă cu sicriul femeii de afaceri. Coşciugul este descoperit, însă trupul este învelit cu un voal.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 15:17
MARIOARA ZĂVORANU, depusă la cimitirul Eternitatea. PRIMELE IMAGINI din capelă VIDEO

Marioara Zăvoranu va fi înmormântată cel mai probabil duminică, la Cimitirul Eternitatea, aşa cum şi-a dorit, cu toate că Oana Zăvoranu nici nu voia să audă iniţial de aşa ceva. Oana Zăvoranu refuza ca mama ei să fie îngropată lângă tatăl său natural şi lângă tatăl său adoptiv, acuzând-o pe cea care i-a dat viaţă că nu a iubit-o niciodată nici pe ea, nici pe taţii săi.

 

Citeşte şi Oana Zăvoranu îl ameninţă pe fratele mamei sale: Pinocchio pârlit, dacă îndrăzneşti…

Totuşi, Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune sâmbătă dimineaţă şi a decis să o îngroape aşa cum a lăsat cu limbă de moarte mama ei. Mai mult, Oana Zăvoranu a trimis la căpătâiul mamei sale o coroană de trandafiri roşii pe al cărei ferpar a fost scris un mesaj tulburător.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, mesaj CUTREMURĂTOR pe coroana depusă la căpătâiul mamei sale FOTO