Mărioara Zăvoranu i-a transmis un mesaj fostului ginere înainte să moară. Vezi ce a spus despre Pepe

OANA ZĂVORANU, MĂRIOARA ZAVORANU. Mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă la spitalul Fundeni, după trei luni de suferinţă. Mărioara Zăvoranu suferise o operaţie complicată la rinichi, iar joi intrase în comă. În momentul in care a simtit ca i se apropie sfarsitul, Marioara a tinut sa-si elibereze sufletul si a vorbit despre Pepe, fostul ei ginere.

18 apr. 2015, 09:56
Mărioara Zăvoranu i-a transmis un mesaj fostului ginere înainte să moară. Vezi ce a spus despre Pepe

OANA ZĂVORANU, MĂRIOARA ZAVORANU. De-a lungul anilor, Marioara si Pepe au avut meciuri dure, dar si perioade in care s-au inteles bine. Cei doi au polemizat de multe ori pe marginea banilor, iar Marioara nu a uitat asta. Astfel, inainte sa moara, mama Oanei a rugat un apropiat sa-i transmita lui Pepe ca toata lumea a gresit.

„Era lucida, constienta, insa se consuma si se gandea la toti cei cu care s-a certat de-a lungul timpului, inclusive cu Pepe. A spus ca-si iubeste fata si ca mereu i-a luat apararea in public cand aceasta se certa cu Pepe, dar ca de fapt toata lumea a gresit, iar adevarul este undeva la mijloc. A rugat persoana respectiva sa-i transmita asta fostului ei ginere”, au spus surse pentru cancan.ro.

Vezi: Imagini incredibile din casa Mărioarei Zăvoranu. Vezi în ce lux a trăit mama Oanei Zăvoranu

Pepe nu a vrut să comenteze foarte mult despre moartea fostei soacre.

După ce vineri a şocat o ţară întreagă cu declaraţiile cutremurătoare despre dreptatea făcută de Dumnezeu prin moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu declară acum că şi-a iubit mama şi că a iertat-o. Totul, după ce vedeta a aflat că mama ei s-a spovedit înainte să moară şi că şi-a cerut scuze pentru ce i-a făcut Oanei.

„Fiind un preot acolo si-a cerut iertare pentru tot raul care mi l-a facut. Astazi, fara sa stiu, am aflat. Dupa, mi-am cerut si eu iertare de la ea si am zis ca mi-as fi dorit foarte mult sa ma iubeasca. Este greu de explicat cum se simte un copil care nu si-a putut strânge în braţe taţii înainte de moarte şi nici mama, care nu a dorit-o si nu a iubit-o sau care in felul ei a iubit-o, dar care eu in felul meu am iubit-o. Regret ca nici macar ultima data când m-a vazut nu a putut sa ma iubeasca. As fi vrut sa ii spun ca o iubesc, dar nu m-a lasat”, a spus Oana Zăvoranu.