Marioara Zăvoranu nu scapă de răutăţile Oanei nici pe lumea cealaltă. Ce decizie radicală a luat vedeta TV

Oana Zăvoranu a luat o decizie radicală pentru avere. Oana vrea să vândă vila din Afumaţi în care stătea Mărioara. În plus, va scoate la licitaţie tablourile şi obiectele de artă care valorează, potrivit unui specialist, aproape jumătate de milion de euro. Surpriza la care vedeta nu se aştepta este aceea că va împărţi averea cu unchiul său. Înainte de a muri, Mărioara şi-a pus fratele la adăpost printr-o inginerie financiară.

24 apr. 2015, 08:06

Oglinzi belgiene din cristal, fotolii în ediţie limitată, mobilier exclusivist, picturi din secolul al XIX-lea, şemineu de zeci de mii de euro, toate sunt obiecte de artă pe care Mărioara Zăvoranu le-a colecţionat de-a lungul vieţii şi care vor fi vândute de Oana, informează România TV.

Citeşte şi ŞOCANT. Oana Zăvoranu umblă cu sânii aproape goi, la nici trei zile de la moartea mamei ei FOTO


VIDEO FILMAT CU CAMERA ASCUNSĂ

Bunurile vor fi vândute printr-o licitaţie. „Voi vinde casa. Nu stiu daca se poate cu totul. Am mai multe variante. O voi vinde, pentru ca nu as sta acolo niciodata. „Eu sunt o bucuresteanca inraita”, a declarat oana Zăvoranu. 

Obiectele sunt estimate de specialişti la jumătate de milion de euro.

„Din ce am vazut, numai in living si dormitor, cel putin 300.000 euro. E posibil sa atinga jumatate de milion de euro. Da, cu siguranţă”, a spus specialistul în obiecte de artă. 

Citeşte şi ULTIMA LOVITURĂ a mamei pentru Oana Zăvoranu. Cu cine este OBLIGATĂ să împartă averea

Oana a primit însă o veste proastă. Nu este unica moştenitoare și va trebui să împartă averea cu unchiul său Gigicu. În 2013, Mărioara Zăvoranu a transferat şi cesionat peste 40 la sută din acţiunile de la firma pe care o deţine şi care îi aducea cei mai mulţi bani într-un off-shore. Iar firma este controlată chiar de Gigicu. În schimb, alți bani îi vin Oanei de la Iași, unde Mărioara Zăvoranu deținea zeci de mii de metri pătraţi de teren în ţigănie. De acolo este familia care a adoptat-o când avea doar câteva luni.

„Trei hectare şi vreo zece prăjini. Sunt ale ei. Scrie pe titlu Mărioara Zăvoranu”, a spus un localinic. Moşia cuprinde 3,5 hectare de teren arabil, o păşune şi o bucată de pădure.