EXCLUSIV. Marioara Zăvoranu vorbeşte pentru prima dată despre relaţia Oanei cu Badea: „Venea mascat noaptea”

Mircea Badea se credea Brad Pitt. Asta a mărturisit Marioara Zăvoranu despre prezentatorul tv care ar fi avut o relaţie cu Oana. Ea spune că Badea se considera vedetă şi venea mascat noaptea, în casa fiicei ei. Şi Marioara Zăvoranu ştia de idila cu Mircea, dar a mărturisit în exclusivitate, pentru România TV, că Oana l-a părăsit pentru că, citez, era prea ciudat.

10 sept. 2014, 14:52
EXCLUSIV. Marioara Zăvoranu vorbeşte pentru prima dată despre relaţia Oanei cu Badea: „Venea mascat noaptea”

„Într-adevăr a fost o relaţie pe care Oana nu prea a vrut să o întreţină, pentru că Mircea e foarte ciudat. Era un închipuit, se credea vedetă, parcă era Brad Pitt, nu Mircea Badea. Avea tot felul de chestii, că Oana nu-l prea primea. Chiar atunci îmi aduc aminte că era foarte dezamăgită de comportamentul lui Mircea, avea tot felul de închipuiri din astea, venea mascat, venea noaptea”, a spus Mărioara Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu crede că Mircea Badea nu a suportat să fie părăsit de o femeie.

Mama Oanei a mărturisit că Badea era încă de pe atunci dezinhibat şi făcea şpagatul de câte ori avea ocazia.

Vezi şi: Mircea Badea, prima reacţie după ce Oana Zăvoranu l-a acuzat că este slab dotat

Oana Zavoranu a decis sa il puna la punct pe Mircea Badea si continua seria amanuntelor incediare din relatia pe care a avut-o cu acesta in urma cu mai multi ani, scrie cancan.ro. „Eu nu vreau sa imi fac publicitate pe spatele lui, asa cum sustine acest ciumpalac”, a declarat Oana Zavoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi Mircea Badea s-au iubit cu peripeţii acum 13 ani: „Nu este dotat”

„Mirciulica- pu** mica! Am orgasm intern si extern cand il vad! Vaaai, ce urat am zis! Nu e o mandrie pentru mine sa vorbesc despre el”, a completat ea.

Bruneta a explicat de ce a decis sa faca dezvaluiri de senzatie despre Mircea Badea. „Daca esti mitocam si neam prost?! Mie nu imi place sa ma tiganesc, nu ma apucam sa dau detalii din budoar daca el nu zicea ca eu sunt o duduita care viseaza relatii cu el. Il aduc eu cu picioarele pe pamant imediat! Nu am orgasm cu el, n-am fantezii. Daca nu ii dadeam drumul la usa, el ataca pe la balcon. Era un Spider Man. Escalada patru etaje ca sa ajunga la mine”, a povestit Oana Zavoranu.

Citeşte şi Mircea Badea, SCANDAL în plină stradă cu motocicliştii. Aceştia au venit să-l bată VIDEO

Mircea Badea a avut prima reactie dupa toate aceste dezvaluiri, insa a fost destul de retinut. „Nu ati terminat cu cretinismele?”, a spus Mircea Badea. Intrebat daca vrea sa comenteze ceea ce spune Oana acesta a raspuns sec: „Doamne fereste!”.