Marioara Zăvoranu, ULTIMELE CUVINTE către Oana Zăvoranu. „Ultima privire a mamei a fost plină de URĂ”

Oana Zăvoranu a povestit, într-o emisiune televizată, care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a adresat mama sa înainte de a muri.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 13:04
Marioara Zăvoranu, ULTIMELE CUVINTE către Oana Zăvoranu. „Ultima privire a mamei a fost plină de URĂ”

Oana Zăvoranu a povestit, la „Un show păcătos”, că a acceptat să meargă la spital la mama ei, cu câteva zile înainte să moară, pentru că spera că era adevărat ceea ce spunea pe patul de spital, că o aştepta „cu braţele deschise”. „Am văzut-o la televizor, în direct, de pe patul de spital, în timp ce spunea că mă aşteaptă cu braţele deschise şi că să merg la ea. În acel moment, mă gândeam dacă să mă duc sau nu, eram nehotărâtă. Am sperat ca măcar 5% să fie adevărat din ceea ce spune şi nu aş fi putut să mi-o iert dacă mama mea păţea ceva şi eu nu m-am dus să o vizitez. Ce s-a întâmplat când am ajuns acolo, e greu de imaginat. Se uita la mine şi mă întreba ce caut lângă ea. Refuza să mă lase să o iau în braţe. „Mă plictiseşti. Nu ştiu ce vrei de la mine şi de ce ai venit”, îmi spunea încontinuu. M-am uitat la ea şi mi-am spus că iar m-a păcălit, iar m-a umilit, mi s-au scurcircuitat creierii în cap. «Da, fă, eu l-am lăsat pe tac-tu să moară în spital», mi-a mai spus ea. În acel moment, cu decenţa rămasă în mine, am zis că am puţină treabă şi că trebuie să plec. (…) Am plâns în ultimele zile. Ultima privire a mamei mele vie către mine a fost una atât de urâtă, încât mi s-au întors paginile în cap. Vedeam în ochii ei o ură mai mare decât cea a Melissei şi a Vanessei când au fost încarcerate”, a spus Oana Zăvoranu.

Mama Oanei Zăvoranu a murit vineri, pe 17 aprilie, la Spitalul Fundeni, după trei luni în care fusese internată cu mai multe probleme de sănătate.