Marisa, finalistă la Bravo ai stil All Stars, îşi doreşte o familie şi copil. „Mâine m-aş căsători”

Marisa, finalistă la „Bravo ai stil All Stars”, îşi doreşte o familie şi copil. Concurenta are planuri mari de viitor atât pe plan personal, cât şi profesional. Vrea să creeze cât mai multe haine, dar şi să îşi întemeieze o familie frumoasă. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2018, 07:23
Marisa, finalistă la Bravo ai stil All Stars, îşi doreşte o familie şi copil. „Mâine m-aş căsători”

Se află în una dintre cele mai frumoase momente din viaţa sa, scrie viva.ro. Pe toate planurile îi merge din plin şi este foarte fericită. Se înţelege foarte bine cu iubitul său, cel pe care l-a cunoscut la Kanal D, el lucrând acolo. Marisa se gândeşte deja la căsătorie şi chiar la momentul când va avea un copil.

Citeşte şi Silvia Popescu, câştigătoarea Bravo, ai stil All Stars. „Am pierdut o sarcină, în luna a treia” VIDEO

„Deşi sunt eu mică ca vârstă mă gândesc… îmi plac copiii, mi-aş dori că fac prima dată un băieţel şi apoi o fetiţă. Acum peste vreo doi sau trei ani, depinde şi cum mă stabilizez. Şi mâine m-aş căsători, mâine! Ce mă împiedică…în primul rând trebuie să aşteptăm momentul oportun. Eu zic că este un moment în care el trebuie să facă primul pas, nu este totuşi cazul, dar cine ştie?

Poate că mă trezesc mâine cu inelul. Nu am vorbit niciodată despre asta, relaţia noastră decurge foarte lejer, şi foarte bine, parcă ne cunoaştem de foarte mult timp”, a spus Marisa.