Marius Şumudică, declaraţie şocantă: Rapidul e ca elicopterul căzut în Lacul Siutghiol

Rapid ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1, la jumătatea campionatului, şi doar o minune o poate salva de la retrogradare, în condiţiile în care vor merge să joace în liga secundă ultimele şase formaţii. Referindu-se la situaţia echipei, Marius Şumudică a făcut o comparaţie bizară, între situaţia giuleştenilor şi tragedia aviatică de la jumătatea lunii decembrie, de pe Lacul Siutghiol.

03 ian. 2015, 13:20
Marius Şumudică, declaraţie şocantă: Rapidul e ca elicopterul căzut în Lacul Siutghiol

Marius Şumudică este unul dintre cei mai împătimiţi suporteri ai Rapidului, actualul tehnician al Concordiei Chiajna, activând ani buni ca jucător în Giuleşti, pentru ca apoi să ocupe o perioadă funcţia de antrenor al echipei.

Într-un interviu acordat DigiSport, Şumudică a comentat situaţia în care se găseşte acum echipa, concluzionând că gruparea de lângă podul Grant este foarte slabă. „Va fi destul de greu pentru Rapid să se salveze de la retrogradare. Depinde de ceea ce se va face acolo, de suporteri. Dacă fanii vor înțelege să lase deoparte disensiunile și să fie uniți, atunci sunt șanse să se salveze. Și antrenorul este important. Rapid are nevoie de un antrenor care să știe spiritul, farmecul Giuleștiului, care să trăiască tumultul tribunei, să pună suflet în ceea ce face.

Considerați că această echipă este ca acel elicopter care a căzut în mijlocul lacului. Asta trebuie să facă în momentul respectiv antrenorul, să sară, să se ducă în apă și să-i salveze pe cei care au căzut„, a spus Marius Şumudică la DigiSport.

Citeşte şi Elicopter PRĂBUŞIT la Mamaia. Declaraţie TULBURĂTOARE a unui salvator: Dacă aveam bărci de viteză, îi salvam