Mark Zuckerberg afirmă că el este încă persoana potrivită pentru a conduce compania Facebook

Mark Zuckerberg, împotmolit în scandalul răsunător cu privire la datele personale ale utilizatorilor reţelei de socializare, a dat asigurări că este în continuare persoana potrivită să conducă grupul, în pofida unor ”erori” comise în trecut.

05 apr. 2018, 08:30
Mark Zuckerberg afirmă că el este încă persoana potrivită pentru a conduce compania Facebook

Întrebat dacă este în continuare persoana potrivită la conducerea reţelei de socializare, într-o conferinţă prin telefon cu jurnalişti, el a răspuns că ”da”, în pofida ”erorilor” pe care le-a recunoscut încă o dată în privinţa protecţiei datelor personale sau a luptei împotriva manipulărilor politice.

”Cred că ar fi trebuit să facem mai mult de mai mult timp”, a mai declarat miercuri Mark Zuckerberg, care a promis să se ducă să dea explicaţii personal, pe 11 aprilie, în faţa unor parlamentari americani, foarte porniţi împotriva grulului.

Facebook a emis comunicate după comunicate şi a acordat numeroase interviuri cu scopul de a-şi repara imaginea, puternic afectatăde de mai multe polemici ce s-au produs în ultima perioadă de vreme, potrivit news.ro.

Citeşte şi Facebook revizuieşte termenii de utilizare. Ultima astfel de modificare a avut loc în urmă cu trei ani

În centrul ultimei polemici se află firma britanică Cambridge Analytica, acuzată că a cules – fără aprobarea şi ştiinţa acestora – datele persoanle a zeci de milioane de utilizatori în scopuri politice.

Grupul a anunţat miercuri că ”până la 87 de milioane” de utilizatori Facebook sunt vizaţi.

”Cred că viaţa înseamnă să înveţi din erori”, a declarat Zuckerberg, care s-a angajat din nou ”să facă mai mult în viitor”, în pofida faptului că ”nicio măsură de securitate nu va fi perfectă”, potrivit news.ro.

”Trebuie să avem o vedere mai largă a responsabilităţii noastre”, a spus el.