Gică Hagi, făcut KO de DOMNIŞOARA ÎN BIKINI

Marketa Haindlova, pe care Gica Hagi a numit-o "domnisoara in bikini", este pe punctul de a realiza cel mai important proiect financiar din istoria Federatiei Romane de Fotbal.

18 apr. 2014, 06:53
Gică Hagi, făcut KO de DOMNIŞOARA ÎN BIKINI

Marketa Haindlova, contestata dur de Gica Hagi dupa ce a primit o oferta din partea FRF, a pus bazele unui proiect ce va atrage o finantare din fonduri europene in conturile forului condus de Razvan Burleanu. Cehoiaca va fi colaborator voluntar al FRF si a inceput deja treaba. Specializata in relatii internationale si cu conexiuni puternice formate in timp, Haindlova va fi responsabila unui proiect ce ar putea aduce in conturile FRF cel putin 4 milioane anual, din 2015 pana in 2020.

„Vrem sa accesam fonduri structurale. Romania va primi in jur de 40 de miliarde de euro pe perioada 2014-2020, iar noi am format deja doua scheme pentru finantarea sportului. Politicile europene sunt foarte importante, motiv pentru care avem nevoie de expertiza Marketei Haindlova”, a explicat Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Potrivit primelor informatii, banii ar urma sa fie folositi pentru dezvoltarea unor centre regionale.

„O domnişoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federaţie. Fraţilor, treziţi-vă! O vedem şi cu poza la plaja… Mai ramane ca un băiat să se îmbrace la fel şi gata, ne-am dat dracu’. Ne-am dus dracu’ cu toţii! Fotbalul românesc s-a dus dracu’! De o lună vorbim despre ce? Nu am văzut strategie, nimic. De ce s-au făcut alegerile? Ca să vină cineva nou. Secretarul general este din gaşca veche. Nu vă faceţi ca nu inţegeţi. V-am spus doar aşa… Am văzut bikini, fotografie, ce să vorbim despre Federaţie? Mai stăm 6 luni, un an…Ne-a dat şi termen, să mai aşteptăm vreo lună. Să ne rugăm de domnişoara cu bikini. Am văzut poza. Pai atunci hai să ne dezbrăcăm, să facem poze la mare”, a fost atacul lui Gică Hagi la adresa Marketei Haindlova.