Martor ocular la tragedia din Capitală: „Ne-am călcat în picioare. Care a fost mai tare trăieşte”

Un incendiu puternic izbucnit vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert, s-a soldat cu moartea a 27 de persoane şi rănirea altor aproape 200. Victimele au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, 146 fiind în continuare internate, dintre care nouă în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi 14 la terapie intensivă la Floreasca. Parchetul Tribunalului Bucureşti anchetează cauzele incendiului, urmând să facă cercetări pentru ucidere din culpă şi apoi să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.

31 oct. 2015, 06:38
Martor ocular la tragedia din Capitală: „Ne-am călcat în picioare. Care a fost mai tare trăieşte”

Un martor ocular, care se afla în Clubul Colectiv din București, în momentul în care a avut loc explozia, a făcut declarații șocante. „Nu știu dacă mai sunt oameni înauntru. Fetele, în special, au început să țipe foarte tare. Toată lumea a intrat în panică, ne-am călcat în picioare. Care a fost mai tare trăiește. La un moment dat am strigat că dacă nu suntem un pic disciplinați murim cu toții. Culmea, ușile erau închise. Când s-au deschis ușile a început vâlvătaia. Am început să ne călcăm în picioare. Ne-am lăsat în jos, pentru că focul venea de undeva de sus. Sunt un pic pârlit, am și o vânătaie”, a povestit supraviețuitorul exploziei, care s-a produs vineri seara, în Clubul Colectiv din București.

INCENDIU într-un club din Capitală: 27 MORŢI, 180 de răniţi. Tinerii s-au călcat în picioare pentru a se salva

 „La 30-40 de minute după ce a început concertul, au fost niște artificii. Pe unul dintre pilonii din faţa scenei era ceva din material textil, nu stiu exact ce. A ajuns la tavan, iar tavanul a luat foc. Ne-am îngrămădit toţi spre ieşire, cei care cădeau erau călcaţi în picioare“, a declarat altul dintre tinerii care au fost prezenţi în Clubul Colectiv în momentul producerii tragediei.

INCENDIU în Club Colectiv. Mărturii cutremurătoare: „Probabil aşa arată infernul”