MARTORUL care l-a văzut pe fostul socru al lui Bălăşescu. Criminalul a ameninţat că se SINUCIDE VIDEO

George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihai Bălăşescu şi principalul suspect în cazul uciderii acestuia, dispărut de 10 zile, a fost văzut la Buşteni. Autoturismul acestuia a fost găsit luni dimineaţă, iar o femeie dă detalii despre momentul în care presupusul criminal  şi-a abandonat maşina. În plus, spun surse judiciare, Burchel ar fi sunat la 112 şi a ameninţat că se sinucide. 

14 sept. 2015, 12:20
MARTORUL care l-a văzut pe fostul socru al lui Bălăşescu. Criminalul a ameninţat că se SINUCIDE VIDEO

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, un Ford Focus argintiu, a fost găsită abandonată, luni dimineaţă, la Buşteni.

Autoturismul avea roţile din spate dezumflate şi se afla pe strada Telecabinei din Buşteni, unde ar fi fost abandonată de cel puţin trei zile.

Potrivit unor surse judiciare, fostul socru ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Acesta a fost iniţial localizat la Cheia, într-o zonă muntoasă, de unde şi-a sunat soţia şi a apelat numărul de urgenţă 112, anunţând că intenţionează să se sinucidă.

 O femeie a fost martor în momentul în care George Adrian Epaminonda Burchel a abandonat maşina la Buşsteni. 

Era in pantaloni inchisi, avea o geacă si o borsetă, ceva in mana. (…) Singur, dar nu stiu cu cine a discutat acolo, cu 2 persoane, tot straini si a plecat. (…) A luat-o in sus, la telecabina sau la  hotel”, a declarat femeia, potrivit România TV

Un alt martor spune că a a văzut şi el maşina parcată de câtea zile. 

„De cinci zile am vazut eu ca-i masina aici si n-a mai venit nimeni s-o ia. Acum trei zile a venit politia si a inmtepat un cauciuc, au zis sa nu plece cu masina”, a declarat bărbatul. 

CITEŞTE ŞI Maşina folosită de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, găsită într-o parcare din Buşteni FOTO

Ucigaşul politicianului este unul dintre cei mai căutaţi români în acest moment. Zeci de polişti şi jandarmi, cu câini de urmă, au împânzit zilele trecute şi staţiunea Cheia, acolo unde a fost localizat telefonul lui mobil. Surse din anchetă spun că el s-ar ascunde în vilele de pe Valea Prahovei.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL a fost descoperit mort în casa fostului său socru, în apropiere de Bucureşti. Politicianul mersese acolo ca să rezolve problema maşinii pe care o câştigase la partaj şi pe care urma să o recupereze de la familia fostei soţii. legat la mâini şi avea un căluş în gură.