Mărturie CUTREMURĂTOARE a unei femei care a scăpat cu viaţă din atentatul de la Manchester pentru că vorbea la telefon

Lisa Bridgett a supraviețuit atacului de la Manchester Arena pentru că vorbea la telefon, atunci când Salman Abedi s-a aruncat în aer. În urma exploziei, proiectilul a lovit telefonul, care a fost distrus complet, relatează BBC News.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 08:15
Mărturie CUTREMURĂTOARE a unei femei care a scăpat cu viaţă din atentatul de la Manchester pentru că vorbea la telefon

Lisa Bridgett se afla la concertulm Arianei Grande cu fiica ei și cu o prietenă a acesteia. În momentul în care s-a produs explozia, Lisa vorbea la telefonul mobil, iar o schijă a lovit-o în mâna cu care ținea telefonul, secționându-i degetul mijlociu. Apoi, s-a lovit de telefon, a fost deviată și a lovit-o în obraz și apoi în nas.

Soțul Lisei susține nu doar că telefonul a deviat schija, ci a și încetinit-o semnificativ. Femeia se află acum în spital., unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale din cauza rănilor suferite. Medicii spun însă că ea se va recupera complet.

În urma atacului de la Manchester Arena, 22 de persoane au murit și peste 100 au fost rănite. Dispozitivul exploziv folosit de Salman Abedi a fost atât de puternic încât șrapnelul a îndoit ușile metalice și a făcut găuri adânci în zidul arenei.  În cadrul anchetei, autoritățile britanice au efectuat mai multe raiduri antiteroriste, iar opt persoane se află acum în spatele gratiilor.