MĂRTURIE TERIFIANTĂ: Sinucigaşul vorbea la telefon cu o amică în timpul accidentului de pe DN1

Mărturie terifiantă a uneia dintre prietenele şoferului sinucigaş de pe DN1. Fata a povestit că l-a sunat pe acesta cu câteva secunde înainte de teribilul accident în care au murit cinci oameni nevinovaţi. Îngrozită, ea a auzit la telefon cum s-a produs tragedia. Între timp, familiile celor cinci victime au ridicat de la morgă trupurile neînsufleţite.

29 sept. 2014, 10:19
MĂRTURIE TERIFIANTĂ: Sinucigaşul vorbea la telefon cu o amică în timpul accidentului de pe DN1

Foarte mulţi prieteni ai tânărului sinucigaş au încercat să-l contacteze pe telefonul mobil, după ce acesta a postat pe Facebook un mesaj în care anunţa că intenţionează să se sinucidă. Amicii i-au trimis mesaje atât pe Facebook, cât şi pe telefonul mobil.

În cele din urmă, una dintre prietenele tânărului a reuşit să îl contacteze. Băiatul a răspuns la telefon, a lăsat mobilul deschis pe locul din dreapta, fără însă să vorbească, potrivit România TV. Tânăra a auzit la telefon zgomotul produs în momentul în care cele două maşini s-au izbit violent.

„Doar a răspuns şi atât”, povesteşte prietena care l-a sunat pe George înainte de nenorocire. „Nu a vorbit. 30 de secunde, apoi s-a întrerupt. Se auzea muzică, se auzea că e în maşină şi pe urmă, un zgomot ciudat şi s-a întrerupt”. 

Au fost ultimele clipe din viaţa şoferului sinucigaş. După impact, telefonul băiatului nu a mai transmis niciun semnal, astfel că prietenii lui au aflat de la televizor de tragedia pe care acesta a provocat-o.

Gestul sinucigaş al tânărului a fost confirmat şi de anchetatori, care au stabilit că accidentul s-a produs intenţionat. Astfel că acum se fac cercetări pentru omor calificat şi nu ucidere din culpă. Pentru familiile celor cinci victime ale şoferului sinucigaş nu există însă alinare. 

„Robert era un om si sofer si un tata exceptional. Tragic. Veneau de la pescuit. Au avut o sambata linistita, au dorit sa o petreaca impreuna si vedeti unde s-a ajuns”, a povestit un prieten al uneia dintre victime.

Şoferul şi pasagerul din dreapta erau cunoscuţi în localitate ca prieteni de nedespărţit. Soarta a făcut să plece împreună la cele veşnice. Familiile celor morţi cer acum autorităţilor măsuri de urgenţă ca astfel de nenorociri să nu se mai repete.

Rudele au ridicat trupurile celor cinci victime nevinovate de la morgă. 

CITEŞTE ŞI: Soţia şoferului mort în TRAGEDIA de pe DN1, în STARE DE ŞOC. S-a răzgândit în ultima clipă să rămână acasă

Accidentul care a avut loc sâmbătă seară, pe DN 1 şi în urma căruia şase persoane şi-au pierdut viaţa a fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă, susţin surse din cadrul anchetei, ipoteza bazându-se pe un mesaj postat de acesta pe o reţea de socializare.

Cele cinci victime ale accidentului produs de şoferul bucureştean sunt un bărbat de 44 de ani, fiul acestuia de 11 ani, femeia cu care bărbatul urma să se căsătorească şi fiica acesteia, în vârstă de 19 ani, precum şi un al bărbat, prieten al acestora. Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe Drumul Naţional 1, în dreptul Bisericii Călătorului, între Ploieşti şi Câmpina.

Aveţi grijă de voi, prieteni, amici, cunoştinţe, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine !! Vă iubesc pe toţi ! Iartă-mă, Doamne, pentru ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc„, a scris tânărul pe respectiva reţea de socializare, ataşând şi fotografii în care apare alături de o femeie.

Gestul lui George Dumitru a provocat numeroase reacţii pe internet, zeci de persoane postând comentarii la mesajul prin care cel care a provocat accidentul anunţa că pleacă „într-o lume mai bună” şi îşi cerea iertare în faţa lui Dumnezeu pentru „ceea ce face”.

Mulţi dintre cei care au comentat gestul acestuia se declară revoltaţi. „Doar Dumnezeu ne poate judeca. Dar ceea ce a făcut acest inconştient este revoltător. A curmat cinci vieţi nevinovate. Ce vină aveau ei? Dumnezeu să-i ierte!” este unul dintre comentarii.