Mărturia unui rănit la Colectiv, tratat în Norvegia: În România mi-aş fi pierdut mâinile VIDEO

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, rănit în incendiul din Clubul Colectiv şi transferat pentru tratament în Norvegia, a povestit cum au fost primele clipe de la declanşarea incendiului şi cum a reuşit să se salveze.

30 nov. 2015, 10:34
Mărturia unui rănit la Colectiv, tratat în Norvegia: În România mi-aş fi pierdut mâinile VIDEO

La o săptămână de la tragedia din Clubul Colectiv, câteva zeci de răniţi în incendiu au fost transportaţi pentru tratament în spitale din străinătate. Starea unora dintre ei s-a ameliorat vizibil, iar unii dintre ei sunt aproape de externare.

Citeşte şi Mărturia sfâşietoare a unui poliţist care a scos răniţii din Colectiv: Nu mai aveau pleoape, erau arse

Dacă pentru mulţi vindecarea este o chestiune de săptămâni, amintirea clipelor de coşmar  din seara zilei de 30 octombrie nu poate fi însă ştearsă. Este şi cazul lui Marius Frăţoaica, unul dintre răniţii de la Colectiv aflat într-un spital din Bergen (Norvegia). El a povestit pentru un post local de televiziune: „Flacăra erau de câţiva zeci de metri, imens de puternică şi de activă. Ne-am pus toţi mâinile la faţă. După care, efectiv, au leşinat, au căzut foarte mulţi, din cauza norului negru de fum. Au inhalat fumul ăsta negru. Au leşinat, erau căzuţi pe jos. Am călcat efectiv peste oameni şi am ieşit afară (…) Probabil că în românia mi-aş fi pierdut mâinile. Sunt fericit că am ajuns aici şi am putut să fiu tratat foarte bine„.