Mărturia ZGUDITOARE a actriţei din România care s-a călugărit. „La 17 ani am avut primul amor”

Monica Fermo, una dintre blondele fatale ale teatrului românesc în anii '70,  a hotărât să se dedice exclusiv bisericii, așa că a îmbrăcat haina monahală sub numele de maica Ecaterina.

21 apr. 2017, 14:54
Mărturia ZGUDITOARE a actriţei din România care s-a călugărit. „La 17 ani am avut primul amor”

Monica Fermo, ajunsă acum la 63 de ani, este o femeie liniștită și mulțumită cu decizia pe care a luat-o în legătură cu viața sa. Maica Ecaterina, așa cum a fost tunsă în monahism, trăiește în rugăciune la o mănăstire din Ierusalim.

Caz şocant în postul Paştelui! Gestul şocant făcut de o călugăriţă unui elev pe care îl învăţa religie FOTO

În tinerețe, Monica Fermo a jucat la Teatrului Naţional din Bucureşti. Era blondă, cu ochii albaștri și devenise una dintre cele mai provocatoare prezenţe actoriceşti. A renunţat la tot şi s-a dedicat exclusiv ortodoxiei.

„Îmi doream să stau ore întregi între icoane, în mirosul acela de tămâie şi să mă rog”, spunea Monica Fermo în urmă cu câțiva ani, scrie Click.

Maica Ecaterina povestește că s-a lepădat de o viață care nu i-a făcut deloc cinste: „Primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea”.