MĂRTURII CUTREMURĂTOARE. Adeptele MISA, obligate să facă sex pe morminte VIDEO

Exploataţi sexual, batjocoriţi şi înfometaţi, aşa erau trataţi sclavii lui Gregorian Bivolaru, care au trăit în ashramurile din Bucureşti, similare mânăstirilor, locuri unde îşi desfăşurau practica spirituală. Oamenii şi-au căutat spiritualitatea, s-au îndepărtat de familii şi de societate, însă promisiunile absolutului nu s-au împlinit nici după ani de sacrificiu.

27 feb. 2016, 17:54
MĂRTURII CUTREMURĂTOARE. Adeptele MISA, obligate să facă sex pe morminte VIDEO

Dacă sunt frumoase, sunt trimise la produs în afară. Nu neapărat să se culce, dar videochat, dans la bară. Sunt puse să jure pe viaţa lor şi pe sănătatea lor că vor da tot ce au primit„, a spus un adept.

Chiar şi martorele din dosarul lui Gregorian Bivolaru au făcut în faţa instanţei mărturii cutremurătoare.

Mi-a zis că trebuie să mă vitalizez, că trebuie să-mi explorez feminitatea, să mă deschid, să scap de inhibiţii. Se invitau femei pentru iniţieri tantrice, adică sex pur şi simplu„, a spus un fost instructor MISA.

Mi s-a propus la un moment dat să fac sex pe morminte. Mi s-a spus atunci că în felul acesta mă apropii de zeiţa Kali, cunoscută drept zeiţa morţilor, lucru pe care eu l-am refuzat. (…) Mi s-a spus că sunt o inhibată şi că nu pot evolua„, mărturisea în urmă cu câţiva ani una dintre fostele adepte.

M-au ameninţat. Au fost peste 2.000 de femei, care din 1990 au fost trimise în Japonia să danseze, în cluburi de noapte. Fetele care mergeau pentru MISA puteau să păstreze doar banii de mâncare, 1.000 de yeni pe zi, echivalentul a 7-8 euro„, a spus un alt martor în dosar.

Citeşte şi Guru Bivolaru rămâne în arest în Franţa