MĂRTURII cutremurătoare după tragedia de la orfelinat. Ce spun colegii celor doi tineri care s-au sinucis VIDEO

Mărturii cutremurătoare din orfelinatul groazei din Craiova, acolo unde doi tineri s-au sinucis. Doi tineri fac dezvăluiri despre viaţa din centrele de plasament şi susţin că zilnic copiii erau bătuţi şi jigniţi. Ei au crescut la orfelinat şi susţin că şi lipsa unui psiholog care să-i asculte pe copii duce la astfel de tragedii.

12 dec. 2015, 11:45
MĂRTURII cutremurătoare după tragedia de la orfelinat. Ce spun colegii celor doi tineri care s-au sinucis VIDEO

Orfanii povestesc că erau jigniţi şi loviţi mai tot timpul de angajaţii instituţiei, infornează România TV. Prietenii adolescenţilor care s-au sinucis cer să se facă dreptate şi să li se dea mai multă atenţie copiilor crescuţi fără părinţi.

Citeşte şi Scene cutremurătoare la căpătâiul băiatului care s-a sinucis la orfelinat VIDEO

Nu s-a dat prea multa atentie copiilor care aveau nevoie de sprijin. Psihologul venea foarte rar, nu a avut cine sa ne dea psihologUl respectiv. Psihologul respectiv era intre noi. Noi ne consolam unul pe altul
si ne ajutam„, a spus un coleg de-al tânărului care şi-a pus capăt zilelor.

Cei doi tineri s-au sinucis la un interval de doar câteva zile şi amândoi sufereau din cauză că au fost abandonaţi de părinţi. Cei doi adolescenţi au lăsat şi bilete de adio prin care şi-au motivat faptele.

„Un psiholog putea sa vada oricand problema lui, pentru ca avea ceva ascuns. Daca vreti sa vedeti ce a facut sistemul mergeti cu noi si o vedeti in strada”, a spus un alt tânăr din orfelinat.

Citeşte şi Scrisoarea de adio a băiatului care s-a sinucis: „Am obosit să lupt pentru părinţi”

Conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj a demarat o anchetă, însă până în acest moment niciun angajat al instituţiei nu a fost găsit vinovat.